Çakır'dan Ahmet Hakan'a 'Barış Atay' göndermesi

Çakır'dan Ahmet Hakan'a 'Barış Atay' göndermesi

Oyuncu Deniz Çakır, gözaltına alınan Barış Atay’la ilgili kaleme aldığı yazı nedeniyle Ahmet Hakan'a ağır bir göndermede bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Oyuncu Deniz Çakır, gözaltına alınan Barış Atay için muhalefete "Haddini bildirin" çağrısında bulunan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a ağır bir göndermede bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Barış Atay, maden işçisini tekmeleyen Yusuf Yerkel’in özür mesajından sonra sosyal medya hesabından, “Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle ‘torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz” diye yazdığı için gözaltına alındı.

‘HADDİNİ BİLDİRİN’

Gazeteci Ahmet Hakan, geçtiğimiz gün Hürriyet’teki köşesinden, gözaltına alınan oyuncu Barış Atay’la ilgili bir yazı kaleme aldı. Hakan, “Lütfen bu adama haddini bildiriniz!” başlıklı yazısında, muhalefete çağrıda bulundu.

"YAZIK... GAZETECİLİK HER DEVRİN ADAMLARINA KALDI"

Bu yazıdan sonra, isim vermeden Ahmet Hakan’a tepki gösteren oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Meslektaşı Atay’a destek veren Deniz Çakır, yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “Yazık… Gazetecilik de, gazete köşeleri de bu her devrin adamlarına kaldı… Dillerine, kalemlerine vicdan diliyorum yine de…”

deniz-cakir-siyaset-cafe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.