Çakma mesih Peygamberliğini ispat etmeye çalıştı!

Çakma mesih Peygamberliğini ispat etmeye çalıştı!

Refah Partisi eski Milletvekili Hasan Mezarcı sosyal medya hesabından kendisinin mesih olmadığını söyleyenlere çok sert tepki gösterdi.

Eski Milletvekili Mezarcı 2000’li yıllarında başında kendisini mesih ilan etmişti. Milletvekili Hasan Mezarcı sosyal paylaşım platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile isyan etti.

Twitter hesabından, ‘Mesih olmadığımı söyleyenlere, Mesih olmadığıma dair vahiy mi geldi?’ diye isyan eden Mezarcı, kendi fotoğrafıyla bir paylaşımda bulundu.

İşte Hasan Mezarcı’nın paylaştığı o tweetler;

"'Mucize göster inanalım' diyenler, Peygamberleri her isteyene mucize gösteren sirk cambazı mı sanıyor? Mucizelere, inananlar tanıklık eder! Mesih tekrar dünyaya geldiğinde, sahte Mesihlerin artacağını, mucizeler gösterip insanları saptıracağını söylemiş, Onlardan sakının demiş!Matta24​"

"Mesih olmadığımı söyleyenlere, Mesih olmadığıma dair vahiy mi geldi? Az buçuk aklı olan inanamıyorsa bile inkar etmez, Allahu alem diyerek susar."

Papazlar, İncil’de Muhammedin geleceğine dair ayet yok diyerek Muhammedi; Hocalar, Mesihin geleceğine dair ayet yok diyerek Mesihi reddediyor."

"Ceviz kabuğu programında: 'Diyanet meali, Mesih gelecek diyor' dedim. Yaşar Nuri, doğru söylüyor dedi, Diyaneti suçladı. Sonra Diyanetin meal değişti."

"Mezarcı Mesih olduğunu açıklamadan önce Diyânetin Kuranı (Zuhruf61) Mesih gelecek diyordu; iki bin yılından sonra gelmeyecek demeye başladı!"

Öte yandan eski Milletvekili Mezarcı gündeme, ‘fıkrasına gülünmeyen adam’ olarak gelmişti. İşte Milletvekili Mezarcı'nın, kapatılan Refah Partisi'nin toplantısında kürsüye çıkıp söz alması ve fıkrasına gülünmediği o eski görüntüler şu şekilde:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.