Canan Kaftancıoğlu'na flaş yetki Beraber yönetecekler

Canan Kaftancıoğlu'na flaş yetki Beraber yönetecekler

İBB’nin 21 komisyonunda görev yapacak CHP’li üyeleri belirleme yetkisi CHP'li İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verildi. Kaftancıoğlu üyeleri kendi belirleyecek.

İBB’nin 21 komisyonunda görev yapacak CHP’li üyeleri belirleme yetkisi İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verildi.

Kaftancıoğlu seçimle belirlenmesi gereken üyeleri kendi seçecek.

HDP ile gizli ittifak yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde tartışmalı bir şekilde mazbata alan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisinin meclis üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya 14 belediye başkanı, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi CHP adına belediyedeki 21 komisyonda görev yapacak meclis üyelerinin belirlenmesi konusu gündeme geldi. CHP tüzüğüne göre encümen ve komisyon üyelerinin kapalı oylama açık tasnif şekilde belirlenmesi gerekiyordu. Ancak Kaftancıoğlu, 21 komisyonda görev yapacak meclis üyelerini kendisinin belirleyeceğini söyledi, yetkiyi aldı.  

KURALLARINI SIRALADI 

Kaftancıoğlu bundan sonra CHP’li 14 belediye başkanına grup toplantılara katılma zorunluluğu getirdi. Toplantı biter bitmez özellikle adaylığına büyük tepki gösterilen Bakırköy Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Kaftancıoğlu arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Tartışma diğer belediye başkanlarının araya girmesiyle tatlıya bağlandı. 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.