Canlı yayındaki kavgada şok sözler!

Canlı yayındaki kavgada şok sözler!

Demet Şener ve Ece Erken canlı yayında birbirine girdi. Tartışmanın ne olduğunu merak edenler için ayrıntılar haberimizde;

Demet Şener ve Ece Erken arasında canlı yayın esnasında şok bir kavga yaşandı.

Beyaz TV’de hafta içi yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Şener ile programın yorumcusu Ece Erken birbirine girdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gelinlikli fotoğrafını paylaşan Şener, bir takipçisinin "Zamanında Demet Akalın’ı sizinle aldatmadı mı?" yorumunu yapması üzerine, "Yıllarca üzerimden prim yaptı artık susmak yok" diyerek cevaplamıştı. Bu sözler Ece Erken’in sunuculuk yaptığı programda tekrar gündeme geldi.

"DEMET'İN EŞYALARI KAPIYA ATILDI"

Yaşanan konuyu programda konuşan Ece Erken’in "Demet Akalın'ın eşyaları o dönem kapıya atıldı" sözleri üzerine canlı yayına bağlanan Demet Şener, Erken’e ateş püskürdü.

"ECE ERKEN DOĞRULARI KONUŞMUYOR”

Erken’e ağır sözler söyleyen Demet Şener, "Orada oturan yayın ilkelerine uymak zorunda olduğunuz bir şeyi araştırmadan, sadece duyumlarla birilerinin maşaları olarak söylenen sözlerin özellikle Ece Erken tarafından hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını şerefim üzerine yemin ederek söylüyorum" dedi.

"ANLATTIĞIM OLAYLARI BİZZAT KENDİM YAŞADIM"

Ece Erken ise, "Bende şerefim üzerine yemin ederim ki anlattığım olayları bizzat kendim yaşadım" diyerek cevap verdi. Şener, Erken'in yüksek sesle kendisine cevap vermesine kızarak, "Beni dinlemek zorundasın" diye sert çıktı. Birbirine giren Erken ve Şener’i diğer sunucular da sakinleştiremedi. Canlı yayındaki gerginlik giderek büyüdü.

KONUYU YARGIYA TAŞIYACAKLAR

Birbirlerine ağır ithamlarda bulunan ikili konunun yargıya taşınması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.