Cate Blanchett: Beni de taciz etti

Cate Blanchett: Beni de taciz etti

Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın tacizine uğradığını itiraf etti.

Oscar ödüllü Avustralyalı aktris Cate Blanchett, ünlü yapımcı Harvey Weinstein ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki cinsel istismar iddialarına bir yenisi daha eklendi.

2576482882.jpg

48 yaşındaki Hollywood yıldızı, daha önce 100 kadın tarafından taciz ve istismarla suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’ın kurbanları arasında olduğunu söyledi.

siyaset-cafe-001.jpg

Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, daha önce yaklaşık 100 kadın tarafından taciz ve istismarla suçlanan yapımcı Harvey Weinstein’ın tacizine uğradığını itiraf etti.

cate-blanchett-siyasetcafe.jpg

Dünya basınında büyük yankı bulan Harvey Weinstein hakkındaki cinsel istismar suçlamaları artarak devam ediyor. Son olarak, Avustralyalı aktris Cate Blanchett’te tacize uğradığını itiraf etti ve Weinstein’ın işlediği suçlardan dolayı hapse girmesi gerektiğini söyledi.

cate-blanchett-siyasetcafe3.jpg

Cannes Film Festivali’nde jüri başkanı seçilen Avusturyalı aktris Cate Blanchett, Variety dergisine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

k4334783890394-siyasetcafe.jpg

Daha önce yaklaşık 100 kadın tarafından taciz ve istismarla suçlanan yapımcı Harvey Weinstein tarafından tacize uğrayıp uğramadığını sorusuna şöyle yanıt verdi: “Evet. Sanırım Weinstein yırtıcı bir hayvan gibi ilk önce en savunmasız olanları avladı.

cate-blanchett23qrq23.jpg

Yani, onunla ilgili her zaman içimde kötü bir his vardı. Bana sık sık ‘Biz dost değiliz’ derdi. Onun yapmamı istediği şeyleri yapmak istemedim.

cate-blanchett-345464siyasetcafe.jpg

Umarım hapse girer. Tecavüz yasal bir suçtur. İnsanların hukuksal bir sistemde yargılanmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum.

landscape-1489784415-elle-cate-blanchett-siyasetcafe.jpg

Harvey’in artık kimseyle film yapabileceğini düşünmüyorum. Geçmişte reddettiğim birçok filmde yapımcılık yaptı. Onunla yaratıcı veya işlevsel bir ilişkim olmadı.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.