Celal Eren Çelik: Kemal Kılıçdaroğlu solcu değildir

Celal Eren Çelik: Kemal Kılıçdaroğlu solcu değildir

Gazeteci Celal Eren Çelik'in "Kantin Solcularının onuru" başlıklı yazsının yankıları devam ediyor. Çelik, Kılıçdaroğlu'na methiyeler düzen Levent Gültekin'e verdiği cevapta yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Geçen  hafta Celal Eren Çelik'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kantin solcuları" ifadesine çok sert tepki göstererek kaleme aldığı ve köşesinde yayımlanan "Kantin solcularının onuru" başlıklı yazısı CHP tabanında bomba etkisi yarattı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunmak da eski siyasal İslamcı yeni sözde Atatürkç'ü Levent Gültekin'e kaldı. 20 yıl siyasal İslamın kalemşörlüğünü yapan Levent Gültekin, şimdilerde Kılıçdaroğlu'nun savunucusu olmuş.

Gültekin'in Youtube kanalında yaptığı savunmaya Celal Eren Çelik yine kendi köşesinden cevap verdi.

Çelik bugün yayınlanan köşe yazsında Kemal Kılıçdaroğlu'nun solcu olmadığını ifade ederek şunları yazdı.

Sorarım size madem sizin tabiriniz ile “Kemal Bey Türkiye siyasetinde her mevki için BEN OLAYIM demeyen tek siyasetçi” 11 seçim kaybetmesine,parti tabanından büyük tepki almasına rağmen neden CHP Genel Başkanlığı için hala “İLLE DE BEN” demektedir? Neden o koltuğu korumak için parti içinde bir sürü ayak oyununa,antidemokratik uygulamalara,delegasyon dizaynı yapmak için gece gündüz çalışmalar yürütme yoluna başvurmaktadır?

Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu’nun “SOL” a inancı yoktur,kendisi de solcu falan değildir.

Yani o çok büyük “MEZİYET” olarak gösterdiğiniz “BEN” dememesi çok paylaşımcı ve uzlaşmacı olmasından değil SOL’dan çok SAĞ’a inanması ve kendi CESARETSİZLİĞİ ile alakalıdır.

 

LEVENT GÜLTEKİN VE “MAVİ BONCUK MASASI” başlıklı yazının tamamını okumak lütfen tıklayınız...

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.