Cem Küçük'ten bomba Odatv iddiası! Talimatı Soner Yalçın verdi

Cem Küçük'ten bomba Odatv iddiası! Talimatı Soner Yalçın verdi

Cem Küçük, 'MİT mensubunun kimlik bilgilerini ifşa eden Oda TV suç işlemiştir ve bu suçun talimatını Soner Yalçın vermiştir.' dedi.

Libya’da şehit düşen MİT mensubunun kimlik bilgilerini ifşa eden Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve haberin sahibi Hülya Kılınç tutuklandı.

Gazeteci, yazar Cem Küçük, Odatv'nin dışarıdan aldığı siparişle kasten bir MİT mensubumuzun ismini ve ailesini deşifre ettiğini ve bu suçun talimatını Soner Yalçın tarafından verildiğini söyledi.

Oda TV için 'suç örgütü' tanımlaması yapan Türkiye yazarı Cem Küçük, "Şimdi de sıra yeniden aynen FETÖ gibi karanlık bir yapı olan Odatv suç örgütüne geldi" diye yazdı ve Barış Terkoğlu'nun hukukun gerektirdiği gibi tutuklandığını belirtti.

Barış Terkoğlu ve muhabirin piyon olduğunu söyleyen Küçük "Diğer bir suç örgütü üyesi Barış Pehlivan da piyondur. Bu karanlık çetenin lideri Soner Yalçın’dır. Elbette diğer çete üyeleri de masum değil ama Odatv denen zehirli ağacın kökü savcılarımıza göre Soner Yalçın adlı kriminal şahıstır. Diğerleri o zehirli ağacın meyveleridir." diye yazdı.

 

Yazını devamı şöyle:

 

'Bu köşede defalarca Odatv denen yapının bir suç örgütü ve TCK’daki tanımıyla tam anlamıyla bir çete olduğunu ifade ettim. 2011 senesinde yaşanan çeteler savaşında Fetullahçı çetenin kendine rakip olarak gördüğü Odatv çetesini tutuklatması Odatv suç örgütünü aklamıyor.

İkisi de darbeci ve cuntacı olan iki çete kapışmış ve Odatv çetesini Fetullahçı çete içeri atmıştı. Sonrasında DEVLET Fetullahçı çeteyi tarumar etti. Şimdi de sıra yeniden aynen FETÖ gibi karanlık bir yapı olan Odatv suç örgütüne geldi. Odatv hakkında söylediklerimin şahsi görüşüm olmadığını ve DEVLET tarafından Odatv çetesinin aynı zamanda illegal bir istihbarat örgütü olarak değerlendirildiğini de geçmişte yazdım.

DEVLET belli konular önceliği olduğu için gecikebilir ama asla unutmaz ve gereğini yapar, diye söyledim. Herkes müsterih olsun dedim. Yine dediğim çıktı. İşte çarşamba sabahı Odatv suç örgütü ahtapotunun kollarından biri olan yalan makinesi Barış Terkoğlu gözaltına alındı ve hukukun gerektirdiği gibi tutuklandı.'

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.