Cemaatin kanalından Hüseyin Gülerce'ye şok!

Cemaatin kanalından Hüseyin Gülerce'ye şok!

Cemaate yakın Mehtap TV'de Ahmet Turan Alkan, Ali Bulaç ve Hüseyin Gülerce'nin hazırladığı programda artık Gülerce yok..

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce yine Zaman'da yazan Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan ile Mehtap TV'de yaptığı programın dışında bırakıldı. Gülerce hem AKP cemaat savaşındaki aykırı tutumu hem de Ahmet Turan Alkan ile girdiği polemikle gündeme gelmişti.


HÜSEYİN GÜLERCE GİTTİ AHMET TURAN ALKAN KALDI!

Cemaat bünyesindeki Mehtap TV'de yayınlanan "Düşünce Günlüğü" adlı program dün akşamdan itibaren Hüseyin Gülerce'siz ve yeni bir isimle ekrana geldi. Ahmet Turan Alkan ve Ali Bulaç'ın her hafta değişik bir konuk ile devam edeceği program bundan sonra Gülerce olmadan yola devam edecek. Tespit Durağı adı ile ekrana gelecek program, Gülerce ve Alkan arasındaki polemikten dolayı haftalardır yayınlanmıyordu. Mehtap TV krizi Gülerce'yi dışarda tutarak çözerken Zaman yazarının AKP'ye yakın olan Beyaz TV'deki programı ise devam ediyor.

"TURFA MÜNECCİM" KAVGASI 

Gülerce Zaman'daki köşesinde AKP cemaat kavgasının geleceği için "çok kötü şeyler olacak" tespitinde bulununca Ahmet Turan Alkan'dan sert tepki görmüş ve "turfa müneccim" ilan edilmişti. Alkan'ın yazısı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Gülerce "bu arkdaşla ilgili dünyam karardı, beni perişan etti" diyerek canlı yayında çarpıcı bir tepki göstermişti. İkili arasındaki polemik, Mehtap TV'deki programı da askıya alsa da cemaatin günün sonunda Gülerce'ye "bizimle değilsin" demiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.