Cengiz Bozkurt: Ahmet Kural ile öpüştük

Cengiz Bozkurt: Ahmet Kural ile öpüştük

Dizi ve sinema oyuncusu Cengiz Bozkurt, flaş bir itirafta bulundu Ahmet Kural ile öpüştüklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt, Ailecek Şaşkınız filmi ile ilgili olarak bomba bir itirafta bulundu ve Ahmet Kural ile gerçekten öpüştüklerini açıkladı.

‘Ailecek Şaşkınız’ filminin İstanbul’dan sonraki ilk galası filmin çekildiği Bursa’da gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu alışveriş merkezi, oyuncuların içeri girmesiyle çığlıklarla inledi.

Filmin oyuncularından Cengiz Bozkurt filmdeki suni teneffüs sahnesiyle ilgili, 'Ahmet'le gerçekten öpüştük' dedi.

Hayranlarına imza dağıtan ve 10 tane sinema salonunu tek tek gezerek onlarla selfie çektiren ‘Ailecek Şaşkınız' ekibi, merak edilen soruları da yanıtladı.

Film için meydanı dolduran sinemaseverlere seslenen Murat Cemcir, “Ne güzel bir kalabalık , bana ‘AVM çok kalabalık dediler ama en son kendi memleketim Tokat'ta bu kalabalığı görmüştüm. Çok güzel tepkiler alıyoruz, ilk günden itibaren salonları doldurduğunuz için teşekkürler.

Yağmura rağmen filmimize gittiğiniz teşekkürler. Filmi burada çektiğimiz için ilk Bursa'ya geldik” dedi.

Şıklığıyla dikkati çeken Saadet Işıl Aksoy, “Çok keyifle çalıştık, Tirilye’de ve Mudanya’da çok güzel vakit geçirdik. Çok keyifli, disiplinli ve sportif bir setti. Her gün spor yaptık, sağlıklı beslendik. Erken yatıp erken kalktık. O açıdan bizim için de çok iyiydi. Her açıdan mutlu çalıştığımız bir setti” diye konuştu.

Cengiz Bozkurt film sonunda suni teneffüs sahnesine çok güldüğünü söyleyen seyircilere, “Biz Ahmet’le gerçekten öpüştük, itiraf ediyoruz” dedi.  

Murat Cemcir’in, "Dublör olarak beni düşündüler, istemedim” esprisi herkesi güldürdü.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.