CHP Milletvekilleri seçimler için İstanbul'a akın edecek 

CHP Milletvekilleri seçimler için İstanbul'a akın edecek 

CHP, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi için tüm milletvekillerine görev dağılımı yaptı. 

CHP, 23 Haziran seçimleri için 22 Mayıs itibariyle Meclis’teki yasama çalışmalarını bir grup başkanvekili ile 25 milletvekili takip edecek, diğer milletvekillerinin tamamı ise İstanbul’da olacak.

GENEL MERKEZDE 25 VEKİL KALACAK


23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimlerinde CHP milletvekillerinin çok büyük kısmı da sahada olacak. Meclis çalışmaları için Ankara’da sadece 1 grup başkanvekili ile 25 milletvekili kalacak.

CHP Grup Başkanlığından milletvekillerine gönderilen “görevlendirme” yazısında, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi nedeniyle milletvekillerinin çalışmalara etkin katılımını sağlamak amacıyla yeni çalışma düzeni oluşturulduğu belirtildi.

VEKİLLER 22 MAYIS’TA İSTANBUL’DA OLACAK

CHP’nin İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi’nde MYK tarafından görevlendirilen Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel bulunacak. Bu 3 yönetici dışında İstanbul’da görevlendirilen diğer milletvekilleri ise 3 gruba ayrılarak İstanbul’daki 39 ilçeye tek tek “ilçe sorumlusu” olarak 39 milletvekili görevlendirildi.

AYRICA 44 MİLLETVEKİLİ İSTANBUL'DA HAZIR BULUNACAK 

Yine 44 milletvekili de ayrıca İstanbul’da bulunacak ve grup başkanvekillerinin vereceği görevleri yerine getirecek. Büyük kısmı MYK üyeleri, danışman ve hukukçulardan oluşan 23 milletvekili de İstanbul’da bulunup sorunlar itibariyle uzmanlık gerektiren konularda verilecek görevleri yerine getirecek.

Görevlendirilen milletvekilleri seçim kampanyasının başlayacağı 22 Mayıs Çarşamba günü itibariyle İstanbul’da çalışmalara başlayacak. 

SEÇİM STARDI HİLTON BOMONTİ'DEB VERİLECEK

Öte yandan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, seçim kampanyasını yarın başlatacak. Seçim startı verilecek toplantıya, partinin tüm milletvekilleri davet edildi.

CHP'nin 23 Haziran için 'Kampanya Koordinasyon Toplantısı' yarın saat 11.00'de İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek.

CHP'li İmamoğlu'nun 23 Haziran İstanbul seçimleri için yol haritasını paylaşacağı toplantıya, partinin tüm milletvekillerinin yanı sıra büyükşehir ve il belediye başkanları da davet edildi.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.