CHP'de Mansur Yavaş çıkmazı: Gizli oylama yapılacak

CHP'de Mansur Yavaş çıkmazı: Gizli oylama yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 400 belediye başkan adayı bugün açıklanacak. CHP’de MYK toplantısı sona erdi ve sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin MYK toplantısında İstanbul için Ekrem İmamoğlu ismi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ise Mansur Yavaş’ın ismi kabul edildi. MYK toplantısında Ankara ve İstanbul için kabul edilen iki isim için Parti Meclisi’nde gizli oylama yapılacak. Parti Meclisi toplantısı ise şu anda devam ediyor.

CHP'de Mansur Yavaş isminin gizli oylamada kabul edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Bilindiği üzere Parti Meclisi üyeleri Ankara'da Mansur Yavaş ismine pek sıcak bakmıyor.

Parti Meclisi toplantısının ardından CHP’nin 400 belediye başkan adayı resmen açıklanacak.

Mahkeme kararını verdi: Bakan Soylu’ya şok ceza

Öte yandan Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısının ardından kameralar karşısına geçti ve Ak Parti hükümetini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdi. Ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, işsizliğin büyük problem olduğunu ifade etti.

Asgari ücrete ilişkinde açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerde asgari ücretin 2 bin 200 TL olacağını tekrar hatırlattı.

siyasetcafe.com

İlgili haberler.

aksener-027.jpg

mansur-yavas-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.