CHP’den erken seçim atağı

CHP’den erken seçim atağı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta iktidara yaptığı erken seçim çağrısının tartışmaları devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında Ak Parti iktidarına erken seçim çağrısında bulunarak ‘hodri meydan’ dedi. Bu doğrultuda Cumhuriyet Halk Partisi olası erken seçime yönelik çalışmalarına da başladı.

Erken seçim tartışmaları sürerken CHP sandık çalışmalarında 81 ile yönelik ayrı ayrı projeler hazırlamaya başladı.

CHP’nin öncelikli hedefi ise 2016 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı Sistemini öngören Anayasa Değişikliği referandumunda ‘HAYIR’ oylarının önde çıktığı ancak belediye yönetimlerinin AKP ve MHP’de olan şehirlere öncelik vereceği kaydedildi.

Bu iller arasında ise İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, Balıkesir, Manisa, Denizli gibi iller bulunuyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu illere yönelik özel çalışmalar yapma kararı aldığı öğrenildi.

Öte yandan CHP’nin erken seçim çalışmaları arasında sandık güvenliği de yer alıyor. CHP’nin sandık güvenliğini sağlayabilmek amacıyla bir ekip oluşturacağı ifade edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.