CHP’den flaş Hazinedar açıklaması

CHP’den flaş Hazinedar açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi görevden alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında flaş açıklamada bulundu ve Ak Parti hükümetine çok sert tepki gösterdi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, İçişleri Bakanlığı tarafından CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.

Tezcan,  "Türkiye'de hukuk, adalet kalmadı. Belediye başkanımız yasal yollara müracat edecek. Hükümet kumpasıdır" dedi.

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ta Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması ile ilgili konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri görevden alındı

Halktv'ye konuşan Barış Yarkadaş şu açıklamalarda bulundu:

"Man Adası Belgelerinden dolayı AKP'nin canı çok yandı. Man Adasındaki para trafiği AKP tabanında ciddi soru işaretlerine, rahatsızlığa neden oldu. Siz bu rahatsızlığı nasıl giderirsiniz? Karşı hamle yaparak, hedef şaşırtarak bu rahatsızlığı giderirsiniz. Misilleme yaparak, yolsuzluk iddialarını dengelemeye çalışıyorlar. Belediye başkanları görevden uzaklaştırıldığında, bu belediyelerde işler aksamaya başlar. Son gelen anketlere göre İstanbul'da CHP ile AKP başa baş, hatta bazı anketlerde CHP önde. Bu anket saraya gittikçe, ne yapabiliriz diye düşünüyorlar. CHP'ye çelme takarak İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmasını engellemeye çalışıyorlar. CHP'nin sürekli savunmada kalmasını istiyorlar.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.