CHP’li vekilden şok sözler: Murat Hazinedar yargılanmalı

CHP’li vekilden şok sözler: Murat Hazinedar yargılanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili, görevden uzaklaştırılan İstanbul Beşiktaş İlçe Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, dün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile görevden uzaklaştırıldı. Bu kararın ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı vatandaşları belediye binasının önüne toplanmaya ve halkın iradesine sahip çıkmaya çağırdı.

Öte yandan bu flaş karar ile ilgili CHP adına Bülent Tezcan açıklama yaptı ve AK Parti hükümetine yüklendi sert ifadeler kullandı.

Bunların yanı sıra CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise görenleri şaşkına çevirdi.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Başkan Hazinedar için bir sene önce ‘Bıçak kemiğe dayandı Murat Hazinedar disiplin kuruluna sevkedilmeli’ ifadelerini kullanmıştı.

CHP vatandaşları sokağa çağırdı

İşte Milletvekili Erdoğdu’nun, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında yaptığı bir sene önceki ve dün ki paylaşımları;

4 Nisan 2016’daki paylaşım: Bıçak kemiğe dayandı.. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demekten bıktım.. Beşiktaş Belediye Başkanı hakkında disiplin süreci başlamalı..

CHP’den flaş Hazinedar açıklaması

4 Ocak 2018’deki paylaşım:

Her belediyemiz Halkın her kurşunun hesabını verecek...

Kusuru olanımızı bağımsız yargı yargılayacak...

Ancak...

Hırsızlara teslim olmayacağız...

Faşizme boyun eğmeyeceğiz...

Katiller bizi yıldıramayacak...

Sandıkta aldığımızı masada teslim etmeyeceğiz...

bicak.jpgbicak1.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.