CHP’den flaş Kaftancıoğlu açıklaması! Skandal tweetler kime ait?

CHP’den flaş Kaftancıoğlu açıklaması! Skandal tweetler kime ait?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta sonu seçilen fakat sosyal medyadan attığı tweetler nedeniyle hakkında soruşturma açılan Kaftancıoğlu hakkında CHP’den flaş bir açıklama yapıldı.

CHP Grup Başkenvekili Özgür Özel, İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, hakkında soruşturma başlatılan, Kaftancıoğlu ile ilgili açıklamada yaptı ve “Kaftancıoğlu önümüzdeki günlerde açıklama yapacak"  diye konuştu.

Partisinin İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca bir otelde düzenlenen "OHAL'de Yeter" Forumu'nun çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, hakkında soruşturma başlatılan İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında da açıklamada bulundu.

Özel, "Canan Hanım hakkında trollerin paylaştığı tweetlerin ne kadarı kendisine aittir ne kadarı özel imalattır, onları Canan Hanım önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak" dedi.

İşte Özgür Özel'in konu ile ilgili açıklamaları:

"Canan Hanım hakkında trollerin paylaştığı tweetlerin ne kadarı kendisine aittir ne kadarı özel imalattır, onları Canan Hanım önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak. 5-6 yıl öncesine dayanan birtakım eleştiriler var. Burada '5-6 yıl önce Erdoğan ne diyordu?' dersek, 'Belli süreçlerde kim neler diyordu?' dersek, Bahçeli ile Erdoğan'ı kavga ettiririz."

CHP'li Başkana tepkiler çığ gibi! 'Mahkemeye vereceğim'

"Referandum ruhunu yakalayan bir il başkanının İstanbul'da seçildiğini" belirten Özel, "Bu konuda ortaya çıkan büyük umut dalgasının sarayın dizlerini titrettiğini" savundu.

CHP'den Hükümete ABD uyarısı! Bizi tuzağa çekiyorlar

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM önünde kendini yakan vatandaşla ilgili "O işçi kardeşime söyleyeyim, kardeşim Meclis'e niye geldin? Zaten Meclisin fonksiyonu büyük ölçüde bitti, git sarayın önünde yaksana kendini. Git orada yak, belki alevini görür.' sözlerine tepkiler oldu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Özel, kimsenin işçinin yaşadığı olayı istismar etmemesi gerektiğini söyledi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.