CHP'li Başkana tepkiler çığ gibi! 'Mahkemeye vereceğim'

CHP'li Başkana tepkiler çığ gibi! 'Mahkemeye vereceğim'

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Canan Kaftancıoğlu hakkında yaptığı açıklama ve paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı. CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ise son gelişmelerin ardından ise flaş açıklamalar yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın PKK-DHKP-C terör örgütü propagandası yapmak, Türkiye Cumhuriyeti devletini/kurumlarını alanen aşağılamak, Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlarını işlediği iddiasıyla soruşturma başlattığı açıklandı.

Canan Kaftancıoğlu ise kendisi ve partisi için karalama kampanyası yürütenler ile yargı önünde hesaplaşacağını, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini, her zaman terör örgütlerini lanetlediğini söyledi.

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ateş püskürdü yargı önünde herkesle hesaplaşacağını ifade etti.

İşte Kaftancıoğlu’nun yaptığı o paylaşımlar;

Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır.

Gerek şahsım, gerek partimle  ilgili karalama kampanyası yürüten herkesle  yargı önünde hesaplaşacağım.

kaftanci.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.