CHP’li Başkan İlgezdi’den flaş açıklama

CHP’li Başkan İlgezdi’den flaş açıklama

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Başkan İlgezdi konu ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararda, uzaklaştırmanın gerekçesinin İlgezdi hakkında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar olduğu vurgulandı.

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, konuya ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kararın kendisine henüz tebliğ edilmediğini söyleyen İlgezdi, "Bende kararı televizyondan öğrendim. Bizde toplantı halindeyiz. Bize ulaşan bir şey yok. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz." dedi.

CHP’li Belediye Başkanına şok! Bakanlık görevden uzaklaştırdı

İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasına ilişkin CHP'de bir basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi görevden uzaklaştırılmasının ardından haberi alanlar Ataşehir Belediye Binası önünde toplanmaya başladı. Kalabalık kararı alkışlarla protesto etti. Belediye binasına gelenler arasında Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da yer aldı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.