'Boyuna ip geçirme CHP’nin geleneğinde var'

'Boyuna ip geçirme CHP’nin geleneğinde var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’na çok konuşulacak bir yanıt verdi. İşte haberin ayrıntıları;

Gazeteci-yazar Fatih Altaylı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını söyledi ve Kılıçdaroğlu hakkındaki ifadeleri köşesine taşıdı.

HaberTürk Gazetesi yazarlarından ünlü televizyoncu Fatih Altaylı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirilerini köşesine taşıdı.

Cemaat imamından şok sözler

Süleyman Soylu'nun kendisini aradığını ifade eden yazar Altaylı, İçişleri Bakanı'nın sözlerini şöyle aktardı:

"İçişleri Bakanı Soylu: Onların geleneğinde var, ben ise şartlı söyledim

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu aradı.

Yunanistan’dan...

“CHP’liler haklı değil; çünkü ben o cümleyi Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerinden sonra söyledim. Onun sözlerine yanıttı” dedi ve ekledi:'Ben şartlı olarak söyledim. İspat edemezsen kimin boynuna geçer demem o yüzden. Çünkü Cumhurbaşkanı’na yönelik o imayı yaptıktan sonra ispat mükellefiyeti onda. Ama şunu da söyleyeyim; bizim siyasi geleneğimizde kimsenin boynuna ip geçirmek yok fakat CHP geleneğinde bu var. Daha önce de bu ülkede Başbakan’ın boynuna ip geçiren bir düşünce, bugün hâlâ aynı tehdidi herkese savurabiliyor. Ben de buna yanıt verdim."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.