CHP'li belediyelerde kadrolaşma yüzsüzlüğü ayyuka çıktı!

CHP'li belediyelerde kadrolaşma yüzsüzlüğü ayyuka çıktı!

Seçim vaadi olarak ‘kadrolaşmaya geçit vermeyecekleri’ iddiasında bulunan CHP’li belediyelerde akıl almaz bir kadrolaşma yürütülüyor.

Miting meydanlarında ‘kadrolaşmaya geçit vermeyecekleri’ iddiasında bulunan CHP’li belediyelerde akıl almaz bir kadrolaşma yürütülüyor. Her dönem skandallarla ve yolsuzluklarla gündemden düşmeyen Beşiktaş Belediyesi’nde bu defa da kadrolaşma yüzsüzlüğü patlak verdi.

Beşiktaş Belediyesi’nde belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten üç isme farklı kadrolarda müdürlük verildi.

Başkan yardımcıları Ender Topçuoğlu’na Fen İşleri Müdürlüğü, Zeynep Karaman’a Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kadrosu tevdi edildi. Ozan İş’e ise Mali Hizmetler Müdürlüğü kadrosu tahsis edildi.

 

İKİ İSME ÜÇ MAKAM VERİLDİ

 

CHP’li Şişli Belediyesi’nde ise kadrolaşma hırsı daha ileri boyuta taşındı. Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten isimlere ikişer müdürlük de ekstra olarak verildi.

Başkan yardımcılığı görevini yürüten Kazım Artut’un hem Strateji Geliştirme Müdürü hem de Entegre Yönetim Sistemi Müdürü olarak ataması yapıldı. Bir diğer başkan yardımcısı Elçin Önder’e de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yanı sıra Medya Müdürlüğü kadrosu verildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.