CHP’li Mahmut Tanal’ın sözlerine, AK Partili Mustafa Yeneroğlu’ndan destek

CHP’li Mahmut Tanal’ın sözlerine, AK Partili Mustafa Yeneroğlu’ndan destek

Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada çirkin ifadelerin yer aldığı bazı paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşımlara CHP Milletvekili Mahmut Tanal tepki gösterirken, AK Partili vekil Mustafa Yeneroğlu da Tanal’ın mesajını paylaştı.

Eski TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada çirkin ifadeler kullanan kişilere CHP Milletvekili Mahmut Tanal’dan tepki geldi. Tanal’ın bu mesajına AK Partili vekil Mustafa Yeneroğlu da destek verdi.

Semiha Yıldırım’ın fotoğrafını paylaşan Mahmut Tanal, Binali Yıldırım’ın eşi için, “Hepimizin annesi, ablası kadar güzel bir Anadolu kadını, öğretmenimiz” ifadelerini kullandı. Tanal açıklamasının devamında, “Saygıyla hürmet ediyorum, rencide edici paylaşımlar yapan alçakları nefretle kınıyorum” sözleriyle tepkisini koydu.

Mahmut Tanal’ın bu sözlerini, AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu paylaşarak, “Bu hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim @MTanal abi. Daha güzel ifade edilemezdi. Ülkemizin güzel insanlarını birbirine düşmanlaştıran nefret dolu dile hep birlikte karşı çıktığımız nispette ülkemiz çok daha güzel olacak ve ancak hep birlikte Türkiye olacağız” diye yazdı.

İşte o paylaşımlar:

mahmut-tanal-002.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.