CHP'li Vekil Elif Çakır'ı Fırçaladı

CHP'li Vekil Elif Çakır'ı Fırçaladı

CHP'li vekil canlı yayında Elif Çakır'a sert sözlerle yüklendi. İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Ülke TV'de Elif Çakır'ın sunduğu programda Bülent Arınç – Melih Gökçek gerginliğinin sorulmaması üzerine Elif Çakır'a tepki gösterdi.

ANKARA’YI ‘PARSEL PARSEL SATTI’YI NEDEN SORMUYORSUNUZ?

Kabataş’ta bir kadının eylemciler tarafından darp ve taciz edildiği şeklinde yalan haber yapan Elif Çakır’ın Ülke TV’de yayınlanan programına katılan İstanbul Milletvekili Faik Tunay, son günlerde Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasında yaşanan polemiğin sorulmamasına isyan ederek “Başbakan Yardımcısı ile kendi partisinden bir belediye başkanının kavgasını” sorulmamasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Bu sözler üzerine ise Elif Çakır’ın “vaktimiz doldu” diyerek programı kapattı.

Türkiye’nin gündemine oturan en önemli konuyu sormayan Elif Çakır’a tepkisi devam eden Tunay, bunlar CHP’de olsaydı “flaş, flaş flaş – bomba, bomba, bomba” diye haber yapardınız ben buna kızıyorum dedi. Yandaş basın aracılığıyla Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşanmamış (Bülent Arınç – Melih Gökçek kavgası ) gibi bir algı yaratıldığını ifade eden Tunay’a, Elif Çakır’ın başka bir programda konuşuruz demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.