CHP’li vekilden Bahçeli’ye hakaret

CHP’li vekilden Bahçeli’ye hakaret

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef aldı ve hakaret etti. İşte haberin ayrıntıları;

Efsane futbolcu Rıdvan Dilmen'in Habertürk ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetmesinden sonra başlayan tartışmalara CHP’de dahil oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Devrim Gök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Deniz Gezmiş'e benzetilmesine ve MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Erdoğan parkasız Deniz Geçmiş ise, Arınç da atanamayan Lenin’dir

CHP Milletvekili Gök, "Deniz Gezmiş bizim namusumuzdur, onurumuzdur. Bizim kutsallarımıza dil uzatmayı bıraksınlar” dedi.

İşte CHP Milletvekili Gök’ün yaptığı o açıklama;

Şeytan Erdoğanı Deniz gezmişe benzetti

"Televizyonda biri çıkıyor sözüm ona sporcu, eski futbolcu Cumhurbaşkanı için `Parkasız Deniz Gezmiş´ diyor. Arkasında da mevcut Cumhurbaşkanının bir ‘koltuk değneği’ var, siz ismini biliyorsunuz. Arkasından diyor ki `Çok ayıp seni kınıyorum, koca Cumhurbaşkanını bir dönemin teröristine nasıl benzetirsin?’ diyor. Açıkça ilan ediyorum, CHP milletvekili olarak söylüyorum; ‘Deniz Gezmiş bizim namusumuz, onurumuzdur. Deniz Gezmiş halktır, devrimcidir, aydındır, bu coğrafyada emperyalizme karşı mücadele eden bir kahramandır. Onun için bizim kutsallarımıza dil uzatmayı bıraksınlar."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.