CHP'nin aday listesinde 'Uğur Dündar' şaşkınlığı!

CHP'nin aday listesinde 'Uğur Dündar' şaşkınlığı!

CHP'nin yerel seçimlerde Bakırköy'deki belediye meclis üyeliği adayları arasında 'Uğur Dündar' isminin bulunması şaşkınlık yarattı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, il ve ilçe belediye başkan adayları kadar meclis üyelerinin kimler olacağı da merak edilenler arasında.

İl ve ilçelerde meclis üyeleri için adaylıklar ve ön seçimler sona ererken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bakırköy ilçesindeki listede şaşırtan bir isim yer aldı.

CHP Bakırköy Belediye Meclis Üyeliği adayları içinde bulunan 'Uğur Dündar' ismi, akıllara "Gazeteci Uğur Dündar meclis üyesi mi oluyor?" sorusunu getirdi.

İsim benzerliğiyle dikkat çeken ve listenin 7.sırasında yer alan adayın 1989 doğumlu olduğu öğrenildi.

35 yaşındaki genç meclis üyesi adayının Samsun Bafra doğumlu olduğu bilgisi yer aldı. Ayrıca Dündar'ın üniversite mezunu olduğu ve avukatlık mesleğini yaptığı bilinenler arasında.

Öte yandan 13 Şubat'ta ise CHP'nin 125 belediye başkan adayı açıklanırken, listedeki Bülent Ecevit ismi dikkat çekmişti. Aday listesindeki bir kişinin, merhum Bülent Ecevit'in adını taşıması gündem olurken, Çanakkale Gökçeada belediye başkan adayı olduğu öğrenilmişti.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.