CHP'den DEM Parti'ye İBB operasyonu! Listeyi YSK'ya götüren şoförü satın aldı

CHP'den DEM Parti'ye İBB operasyonu! Listeyi YSK'ya götüren şoförü satın aldı

CHP'nin DEM Parti'nin İBB adaylarının YSK'ya zamanında bildirilmemesi için çok ilginç bir operasyon çektiği iddia edildi.

31 Mart yerel seçimleri için aday listelerinin son teslim günü 20 Şubat'tı. DEM Parti'nin İstanbul listesi, YSK'ya gecikmeli olarak teslim edilmiş, DEM'in İstanbul'da yarışa giremeyeceği iddiası ortalığı bir anda karıştırmıştı. YSK, daha sonra bir açıklama yaparak DEM Parti'nin başvurusunun kabul edildiğini açıklamıştı. Yaşanan bu krizle ilgili gazeteci Bülent Aydemir'den çok ilginç bir iddia geldi.

Gazeteci Bülent Aydemir gecikmenin nedeniyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

"İddia o ki; DEM’in İstanbul Büyükşehir aday listesini YSK’ya götüren şoför; bir CHP’li tarafından satın alındı. Şoför yolu uzattı; 'hızlı sür' diyen parti temsilcisine, 'Kaza mı yapayım?' dedi. 'Şoför hakkında suç duyurusu var' deniliyor. Doğruysa vah ki ne vah! Vahim iddialar!..

Halbuki DEM, 'aday listesi yetiştireceğiz' diye AK Parti’ye başvursaydı; çok büyük ihtimalle helikopter kaldırırlardı… Kaderin cilvesi işte… Sonuçta geç-meç de olsa YSK başvuruyu aldı kabul etti. Takdir milletindir…"


Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.