CHP'ye Çukur'dan bomba başkan adayı!

CHP'ye Çukur'dan bomba başkan adayı!

Bomba gelişme… Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken  bomba bir ismin aday gösterileceği ifade edildi. İşte ayrıntılar;

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanı olduğu CHP’de belediye başkan adayları belli olmaya başlıyor. CHP’de hangi isimlerin aday olarak gösterileceği merak konusu olurken çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Çukur dizisinin popüler oyuncularından Ercan Kesal’ın CHP’den aday gösterileceği ifade edildi.

Kulislerde, CHP’nin ünlü isimlere de aday listelerinde yer vereceği konuşuluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) adaylık için istifa süreci 1 Ekim’de başladı. 19 Ekim’de sona erecek adaylık başvuruları için aralarında eski ve yeni milletvekillerinin de bulunduğu aday adayları çalışmalarını sürdürürken, genel merkezin kararı bekleniyor.

Önseçimin yapılmayacağı, genel merkez yoklamasının uygulanacağı seçimlerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında yetki aldıktan sonra 12 Ekim’de Ankara’da mevcut belediye başkanları ile bir araya gelecek. Buradaki görüşmenin ardından ise Kılıçdaroğlu listesini şekillendirecek.

ÇUKUR’DAN CHP’YE!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 12 Ekim’de düzenlenecek belediye başkanları toplantısında CHP’nin iktidarda olmadığı pek çok ilçe belediye başkan adayını açıklaması bekleniyor.

CHP’nin İstanbul’da bölgelere ve bazı ilçelere göre aday adayları arasında isimleri geçenler arasında Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da rol alan oyuncu Ercan Kesal’da yer alıyor. Kesal'ın adı Beyoğlu belediyesi için konuşuluyor.

ercan.jpg

siyasetcafe.com

mhp-016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.