MHP'ye büyük ihanet! CHP'ye geçecekler

MHP'ye büyük ihanet! CHP'ye geçecekler

Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP bombayı patlatıyor. Cumhuriyet Halk Partisi, MHP’li mevcut iki belediye başkanını transfer ediyor. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Partilerin yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor. Mart 2019’da yapılması beklenen yerel seçimler öncesi CHP, flaş bir hamle yapıp MHP’li iki belediye başkanını partisine katıyor.

CHP, Manisa ve Mersin'in MHP'li mevcut belediye başkanlarını transfer etmeye hazırlanıyor.

Seçimlere "sağın dilini" kullanarak girme yönünde hazırlıklar yaptığı ileri sürülen CHP'nin adaylar konusunda da benzer bir strateji izleyeceğinin sinyalleri artıyor.

CHP'de Ankara adaylığı için öne çıkan isim MHP kökenli Mansur Yavaş olurken, Cumhuriyet'in haberine göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile de temas kurulduğu ve önümüzdeki günlerde CHP’ye geçerek aday gösterileceği belirtiliyor. Habere göre, Mersin’de mevcut belediye başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın ismi de CHP ile anılıyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; CHP’nin Ege ve Anadolu’daki bazı belediye başkanlıklarını kazanmak için sağdan transfer yapabileceği de parti kulislerinde konuşuluyor.

Özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile temas kurulduğu ve önümüzdeki günlerde CHP’ye geçerek aday gösterileceği belirtiliyor.

Mersin’de mevcut belediye başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın ismi de CHP ile anılırken, ön seçim talebini yineleyen Fikri Sağlar ile birlikte eski milletvekili Aytuğ Atıcı, İstemihan Talay, eski hakem Selçuk Dereli ve eski milletvekili Vahap Seçer de nabız yokluyor.

siyasetcafe.com

chp-ve-hdp.jpg

ali-saydam.jpg

ak-parti-015.jpganket-secim.jpg

kasik.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.