CIA Ajanı Enver Altaylı Akşener'in gezilerine katıldı

CIA Ajanı Enver Altaylı Akşener'in gezilerine katıldı

CIA Ajanı olduğu ortaya çıkan ve FETÖ tutuklusu olarak cezaevinde bulunan Enver Altaylı'nın, Meral Akşener'in yurt gezilerine katıldığı ortaya çıktı.

 

Hakkında FETÖ'cü olduğuna dair bir çok iddia bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun dayısı olan ve aynı zamanda CIA/FETÖ elemanı olduğu bilinen Enver Altaylı'nın İYİ Parti'nin yurt gezilerine katıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

'ENVER ALTAY'IN NE İŞİ VAR?'

Açıklamayı yapan  Taşkaya, sosyal medya hesabından Altay'ın fotoğrafını paylaşarak "2016 yılında Meral Akşener'in Antalya, Denizli, Burdur ve Eskişehir gezilerinde Enver Altaylı’nın ne işi vardı?" diye sordu.

 

pp-min.PNG

 

Adem Taşkaya, İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında Akşener'in yanında olan isimlerden biri. Taşkaya aynı zamanda İYİ Parti'de Medyadan sorumlu Başkan yardımcılığı yapmış birisi. 

Adem Taşkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, FETÖ'den tutuklu eski istihbaratçı ve CIA ajanı Enver Altaylı'nın 2016 yılında Antalya, Denizli, Burdur ve Eskişehir'de Meral Akşener'in gezilerine katıldığını iddia etti.

 

feto-003.JPG

 

 

kavuncu-006.JPG

 

siyasetcafe.com

 

Akşener'in Gülen'e övgüler dizdiği görüntüler

Akşener'in Gülen'e övgüler dizdiği görüntüler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.