Çocuk Medyası Konferansı İstanbul’da

Çocuk Medyası Konferansı İstanbul’da

1-2 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek 6. Uluslararası Çocuk Medyası adlı konferansta birçok konuda inceleme, araştırma ve sunumlar ile çocuk medyası tüm yönleriyle masaya yatırılacak

TRT tarafından organize edilen TRT 6. Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı için geri sayım sürüyor. 1-2 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyona alanında uzman ulusal ve uluslararası profesyoneller katılarak sunum gerçekleştirecekler.

 

“Çocuk Medyasında Temsil, Çoğulculuk ve Entegrasyon: Sorunlar ve İmkanlar” başlığıyla gerçekleşecek konferansta başta medyada çocuk figürü olmak üzere, göçmen çocukların medyadaki yeri ve engelli çocuklara yönelik medya kullanımı, medyada çoğulculuk ve temsil başlıkları ele alınacak.

 

İki gün sürecek etkinlik boyunca özellikle çocuğun medyada temsili ve çoğulculuk başlıkları değerlendirilecek. Sunum ve panel oturumlarıyla yerli ve yabancı akademisyenler, içerik sağlayıcılar ve sektör temsilcileri farklı başlıklarda sunum ve özel araştırmalarını paylaşacaklar.

 

İlk gün “Göçmen Çocukların Entegrasyonu ve Medya Kullanımı” ile “Engelli Çocuklar için Medya: Kaynaştırma, Eğitim İmkânları ve Erişilebilirlik” gibi konularına değinilecek.

 

İkinci gün ise “Medya İçeriklerinde Sığınmacı ve Göçmen Çocuklar” ve “Medyada Etnik Temsil” başlıklı sunumlar yapılacak. Konferans, organizasyon boyunca özel atölye çalışmaları ile desteklenecek.

 

TRT 6. Uluslararası Çocuk Medyası Konferansı organizasyonunda “Türkiye’de Suriyeli Çocuk Olmak” kısa film yarışmasının sonuçları da açıklanacak.  

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.