Cübbeli Ahmet, 14 Mart kehaneti tutmayınca böyle çark etti! 'Öyle bir şey demedim'

Cübbeli Ahmet, 14 Mart kehaneti tutmayınca böyle çark etti! 'Öyle bir şey demedim'

Daha önce 14-15 mart tarihine dikkat çekip 'Başımıza taş yağacak' diyen Cübbeli Ahmet'in sözleri 'deprem tahmini' olarak algılanmıştı. Cübbeli Ahmet o sözlerini yalanladı ve 'Öyle bir şey demedim.' dedi.

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut ünlü, Rumi takvime göre mart ayının ilk çarşambasının, 14 martı 15 marta bağlayan gece olduğunu söyledi ve "felaketler gelecek" dedi.

Cübbeli konuya ilişkin, "Ulemâ buyurmuşlar ki, mart ayının ilk çarşambası, bu da Rumî takvime göre 12 gün sonra girdiğinden, 15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh olmamız gerek. Gafillerden olmayalım. Mart ayı biraz sıkıntılıdır. Tehlike ve belalardan sakınmak için sürekli zikirle teyakkuzda olmak lazım. Belalar yağıyor... Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor. 15 büyük günah bu toplumda alenen işleniyor. Belalar gelecek... Bu yüzden kıtlık olacak mı, kuraklık olacak mı diye sorma." açıklaması yaptı.

Cübbeli Ahmet'in şubat ayında söylediği bu sözler, o günlerde "deprem tahmini" olarak yorumlanmıştı.

 

SÖZLERİNİ İNKAR ETTİ

 

Ancak Ahmet Mahmut Ünlü, "Öyle bir şey demedim" dedi ve yeni bir açıklamada bulundu.

Cübbeli, "Bir korktular ki bütün bir Kayseri'de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok. Kayseri'ye selamlar olsun."

 

wqwqwqw.jpg


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.