Cübbeli Ahmet FETÖ'yü böyle savunmuş

Cübbeli Ahmet FETÖ'yü böyle savunmuş

15 Temmuz hain darbe girişiminden önce FETÖ’ye övgüler yağdıranlar şimdi koro halinde FETÖ karşıtı sloganlar atıyor. Çünkü Fetullahçı yapılanma terör örgütü ilan edildi. Bunlardan biride İsmailağa cemaati ve onun lideri ile hocası.

'Biz Fetullah Gülen’e Fetullah diyemeyiz, Fetullah Hoca Efendi dememiz gerekir' diyen Cübbeli Ahmet Hoca bunun İsmailağa cemaati lideri Mahmut Efendi tarafından buyurulduğunu söylüyor. 

Televizyon ekranlarından kovulan Rasim Ozan Kütahyalı ile çıktığı tv programında ise yine koro halinde FETÖ güzellemeleri yapıyorlar. 

R.O.K’nın eşi Nagehan Alçı FETÖ’den mahkum olan Nazlı Ilıcak’ın tahliyesine sevincinden göbek atarken, Osman Kavala ve Mümtazer Türköne’nin de bırakılmasını talep ediyor.

Arşivler açılınca dün kimlerin FETÖ ile beraber olduğunu ve bugün nasıl kendilerini gizlemeye çalıştıklarını görüyoruz.

Cübbeli Ahmet’in bu videosu için “eski video” diyenlerin, Mahmut Efendinin kerameti Fetullah Gülen’in ihanetini nasıl bilemedi sorusuna cevap vermesi gerekir.

Fetullah Gülen’in yıllardır devletin içine sızdığını ve işgal için fırsat kolladığını muhterem hocalar neden rüyalarında görmedi?

 

İşte dün FETÖ için övgüler yağdırılan o konuşmalar:

 


 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.