Cübbeli Ahmet Hoca Mahmut Efendi'nin talimatı diye duyurdu: Ona Fetullah demeyeceksiniz!

Cübbeli Ahmet Hoca Mahmut Efendi'nin talimatı diye duyurdu: Ona Fetullah demeyeceksiniz!

Cübbeli Ahmet diye tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili 'Mahmut Ustaosmanoğlu'nun talimatı' olduğunu söylediği sözleri aktarması gündemi sarstı.

Dün FETÖ (Fetullahçı terör örgütü) elebaşı Fetullah Gülen hakkında övgü dolu methiyeler dizenlerin, bugün eleştirmesinin ne kadar samimi olduğu bilinmiyor.

Toplumun değerlerini kemiren, dini duygularını istismar eden FETÖ yapılanmasına karşı yürütülen başarılı operasyonlar meyvesini veriyor. Bu arada geçmişte, toplumu aydınlatması beklenen cemaat önderlerinin FETÖ hakkındaki düşünceleri de gün yüzüne çıkıyor. 

 

15 Temmuz’dan beri Fetullah Gülen için övgü dizenlerin geçmişteki ilişkileri her gün yeni bir skandal yaratıyor. Son olarak İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Fetullah Gülen için “Fetullah demeyin, Hoca efendi deyin” sözlerini aktaran Cübbeli Ahmet’in videosu gündeme bomba gibi düştü.

 

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün konuşmasında ki bu sözler dikkat çekti; Cübbeli şöyle aktarıyor; “ Fetullah Gülen meselesi;Ben hapisteyken de o mektuplar burada okunmadı mı, okundu."

"Biz Hocaefendiye Fetullah diye hitap edemeyiz."

 

"Biz Mahmut efendiye hazretlerine mensubuz, biz efendiden duyduk ki; birisi Fetullah dedi, efendi ordan ikaz etti dedi ki, hoca efendi söyle!”

Terbiyesizlik yapıp Fetullah demeyiz Cübbeli devamla; Biz ipsiz sapsız gezmeyiz, Mahmut efendiye bağlıyız, Efendiden ne gördüysek öyle hareket ederiz. Hal böyle iken terbiyesizlik yapıp Fetullah falan dememiz caiz değil!

 

İşte Cübbeli Ahmet’in o konuşmasının tamamı;

 

 

Siyasetcafe.com

 

harita-002.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
115 Yorum