Cübbeli Ahmet: iç savaş çıkartmak için silahlanan tarikatların ismini açıklayacağım

Cübbeli Ahmet: iç savaş çıkartmak için silahlanan tarikatların ismini açıklayacağım

Cübbeli Ahmet diye tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye'de 2 bin tarikatın silahlandığını söylemişti. Cübbeli bunlardan 150 derneğin isminin istendiği zaman savcılara verebileceğini ifade etti.

İç savaş çıkartmak için silahlanan tarikatlar olduğunu ve bunların 2 bin dernek altında örgütlendiğini açıklayan Ahmet Mahmut Ünlü yeni bir açıklama yaparak isimlerini açıklayabileceğini duyurdu.

Cübbeli Ahmet daha önce,

Türkiye'de 2 bin selefi derneğin olduğunu söyleyen Ünlü, "Şahıslar pompalı mompalı. İç savaşa hazırlanıyorlar. Özellikle Batman, Adıyaman taraflarında çok selefi akım var. Selefi tarafıyla İran yanlısı Şii tarafın çatışması hazırlanıyor. Barut gibi. Bu silahlanmayı durdurun. ifadelerini kullanmıştı.

Sözcü gazetesi'nden Saygı Öztürk, bir TV programında Cübbeli'nin bu sözlerini değerlendirdi. Öztürk,Cübbeli ile bu konuda yaptığı açıklamayı aktararak şunları söyledi.

 

 "Bugün konuyu tekrar sorduğumuzda bana şunu söyledi; 'Evet, ben 2 bin civarında dedim ama aslında ben isim isim çıkarttım, şu şu illerimizde başta olmak üzere. Savcılar beni çağırsalar ne biliyorsunuz, hangi silahlanma konusunda sen böyle şeyler söylüyorsun, hangi dernekler, hangi yapılar dese ben en azından 150’sinin ismini vermeye hazırım’ dedi. Yani savcıların kendisini çağırmasını beklediğini ifade etti. Bana göre bilgisine mutlaka başvurulmalıdır."

 

siyasetcafe.com

 

cubbeli-001.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum