Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati'ni savunmak için Alparslan Türkeş'e iftira attı

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati'ni savunmak için Alparslan Türkeş'e iftira attı

Her fırsatta İsmailağa Cemaati’nin başına geçmeyi hedefleyen Cübbeli Ahmet, MHP eski Genel Başkanı ve Kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'e iftira attı.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ölümünden sonra cemaat içerisinde başlayan post kavgası yeni gelişmelere yol açtı. Cübbeli Ahmet’in cemaat varisleri tarafından dışlanması Cübbeli’ye büyük şok yaşattı.

Her fırsatta İsmailağa Cemaati’nin başına geçmeyi hedefleyen Cübbeli Ahmet, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesinde yaşanılanlardan sonra cemaati ve yönetimini eleştirmeye başladı.

Cübbeli’nin eleştirilerine İsmailağa Cemaati’nden de skandal ifadelerle geri dönüş geldi.

Cübbeli Ahmet ve İsmailağa Cemaati arasında karşılıklı suçlamalar ve açıklamalar devam ederken bu kez de Cübbeli’den çok konuşulacak başka bir açıklama geldi.

 

TÜRKEŞ'E İFTİRA ATTI

 

Cübbeli Ahmet birkaç gün öne yayınlanan sohbet videosunda MHP eski Genel Başkanı ve Kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş’in şeriatçılığını benimsediğini iddia etti.

Siyasi hayatı ve ömrü boyunca laik, demokratik, Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini savunan, Türk milliyetçiliği için çalışan merhum Türkeş’in kendisine İsmailağa Cemaati hakkında hazırlanan MİT raporunu aktardığını iddia etti.
Cübbeli Ahmet’in iftirasına göre Türkeş, İsmailağa Cemaati’nin şeriatçı olduğunu ve bunun kötü bir şey olmadığını söylemiş.

Allah adına hareket ettiğini söyleyen tüm tarikat mensubu ve lideri gibi Cübbeli’de post kavgası için her iftirayı atmayı göze almış. Öyle ki Türkeş ve MİT’e iftira atacak kadar…

 

İşte Cübbeli’nin o skandal videosu:

 

 

İlgili Haberler;

 

rtrtr-001.jpg

dvdvdv-006.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum