Cübbeli ile FETÖ'cü Uslu fena kapıştı! Konu Trump

Cübbeli ile FETÖ'cü Uslu fena kapıştı! Konu Trump

FETÖ’cü Emre Uslu’nun sosyal medya hesabından Cübbeli Ahmet ile ilgili yaptığı paylaşıma yanıt gecikmedi. Cübbeli Ahmet, Uslu’ya çok sert bir yanıt verdi. İşte ayrıntılar;

Emre Uslu, sosyal medya hesabından skandal paylaşımlarına devam ediyor. Türkiye ve Erdoğan aleyhine binlerce paylaşımda bulunan Uslu bu sefer sert kayaya çarptı.

Firari FETÖ’cü Emre Uslu'nun Twitter hesabı üzerinden yaptığı, 'Trump efendi. Türk’ün bileğini bükemeyeceksin. Cübbeli Ahmet hocamız bir Saleten Tefriciye okudu mu nalları dikersin' açıklamasına Cübbeli Ahmet'ten kısa sürede cevap geldi.

Uslu, Twitter'de şu açıklamada bulundu:

Sen Dünya liderine kafa tutmanın ne olduğunu anlayacaksın Trump efendi. Türk’ün bileğini bükemeyeceksin. Cübbeli Ahmet hocamız bir Saleten Tefriciye okudu mu nalları dikersin.

CÜBBELİ'DEN CEVAP GELDİ

Cübbeli Ahmet Hoca, 'Ey vatan haini Emre Uslu! Bizim bedduâlarımızla başınıza gelenlerden hâlâ ibret almadınız! Siz, bizim duâmızla dalga geçin bakalım! Bu saatten itibâren mübârek on gecelerde Trump’a kahhâriye duâlarına başlamış bulunmaktayız! Gecenin okları hedefinden şaşmayacaktır!' sözleriyle Emre Uslu'ya cevap verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca ve Firari Fetö'cü Emre Uslu'nun tartışması sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İşte o paylaşım:

cubbeliden-emre-usluya-cevap-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

muttefik.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.