Albayrak bırakıyor mu? Flaş ayrılık açıklaması

Albayrak bırakıyor mu? Flaş ayrılık açıklaması

Son Dakika...Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görevinden ayrılıyor mu? İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları ve Berat Albayrak’ın o açıklamaları;

Dolar ve Euro’daki artışın önüne geçilemezken, Bakan Berat Albayrak’ın istifası istendi. CHP’li Muharrem İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a çağrıda bulundu ve Berat Albayrak’ın görevden alınması gerektiğini ifade etti.

Dolmabahçe Sarayı'nda Yeni Ekonomi Modeli'ni açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, başta muhalefet olmak üzere "Görevi bıraksın" diyenlere cevap verdi.

BERAT ALBAYRAK’TAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Sistemin sürdürülebilir olması gerektiğine vurgu yapan Bakan Albayrak, "Berat Albayrak geldi, gitti, sonra başkası geldi. Devamı var mı? Yok. Berat Albayrak bugün var, yarın yok. Berat Albayrak bugün olsa da olmasa da dizayn ettiğiniz bu sistemin sürdürülebilir olması gerekir. Son dönemlerde yaşananlara baktığımızda birçok ülkenin yaşadığı sistemsel problemlerin başında sürdürülebilirlik sorunu gelmektedir. Kişiye dayalı, bir sektöre dayalı olmayacak. Sürdürülebilir olacak" ifadesini kullandı.

siyasetcafe.com

er-002.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.