Cübbeli'den flaş açıklama: Tehdit alıyorum

Cübbeli'den flaş açıklama: Tehdit alıyorum

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü flaş açıklamalarda bulundu ve tehditler aldığını söyledi.

Lâlegül TV başta olmak üzere televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerle tanınan ve sohbetlerinde kullandığı üslup nedeniyle çok fazla tepki çeken Cübbeli Ahmet, maddi sıkıntı çektiğini, tehdit aldığını ifade etti.

Cübbeli, 8 Ocak’ta gerçekleştirdiği sohbette doğruları söylediği için tehdit edildiğini ileri sürdü.

Sohbetlerin insanlara ulaştırılmasının çok faydası olduğunu belirten Cübbeli, maddi ve manevi sıkıntılarının olduğunu kaydetti.

‘Bakın mesela beni tehdit ediyorlar, çok büyük tehditler oluyor’ diyen Cübbeli, kendisinin yalnız bırakıldığını, böyle olmaması gerektiğini kaydetti.

‘Hocaların benim konuştuğum konulara temas etmesi lazım’ ifadelerini kullanan Cübbeli Ahmet sohbetinde şunları söyledi:

“Birlik olmak, birbirinden kuvvet almak lazımken maalesef bu daha tesir ediyorlar diye kalkıyorlar bizimle uğraşıyorlar. Biz de beşeriz, biz de kuluz tedirgin olmuyor değiliz ama hoşaf soğutamayız, kuyruk sallayamayız, takiyye yapamayız. Mecburuz millete doğru dürüst bir şey anlatmaya."

 

CÜBBELİ’NİN İŞLERİ KESAT MI?

 

Din Alim’i olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet Hoca’nın kendine ait olan Lalegül TV ve Sosyal Medya aracılığı ile ürün sattığı biliniyor.

Cübbeli bir marka bile oluşturmuş. C.A.H. (Cübbeli Ahmet Hoca) markası ile Yanmaz kefen ve Peygamber Terliği satan Cübbeli Ahmet’in para sıkıntısı çektiğini söylemesi çok da inandırıcı bulunmadı.

 

siyasetcafe.com

cubbeli1-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum