Cübbeli'nin mide bulandıran görüntüleri

Cübbeli'nin mide bulandıran görüntüleri

Toplumun değerlerini kendi çıkarları için kullanan din adamlarının ve siyasetçilerin sözleri ve davranışları bazen mide bulandıracak kadar çirkin görüntüler oluşturuyor. 

Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarken hedeflediği “Çağdaş ve Laik” bir toplum yaratmaktı.

Bütün hurafelerden uzak, bilimsel temellere dayanan ve milli bir eğitim politikasını hayata geçirmişti.

Din işlerini de devlet işlerinden ayırmak için Laiklik kavramını yaşamımıza sokmuş, “fikri hür vicdanı hür” nesiller yetiştirmek için tekke ve zaviyeleri toplumun dini duygularını sömürmesine engel olmak için kapatmıştı. Aradan geçen yaklaşık yüz yıla rağmen gerici ve yobaz şeyhler toplumu kemirmeye, sömürmeye devam ediyor.

Din adına her türlü hurafeyi topluma bir zehir olarak enjekte eden bu ve bunun gibi istismarcıların bir an önce toplumdan uzaklaştırılmasını ümit ediyoruz.

Bir insanın tükürüğünden, ısırdığı bir hurmadan şifa bulmayı beklemenin nasıl bir hastalıklı ruh hali olduğunu Fetö’nün peçetesini yemek için yarışan Fetö’cü meczuplarda gördük. 

Tarikat ve Cemaatlerin toplumu bu denli yozlaştırmasına, köleleştirmesine ve zamanı geldiğinde Devlet’e karşı bir “kurşun asker” gibi kullanılmasına son verilmelidir.

Yaptığı bilim ve din dışı konuşmalar ile adından sıkça bahsettiren Cübbeli Ahmet Hoca Diye anılan Ahmet Mahmut Ünlü’nün bu mide bulandıran görüntülerini üzülerek paylaşıyoruz.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.