Çukur’un başrol oyuncusu isyan etti! ‘Köle olduk’

Çukur’un başrol oyuncusu isyan etti! ‘Köle olduk’

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Çukur’un başrol oyuncusu dizi hakkında olay ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Ercan Kesal çok konuşulacak reyting çıkışında bulundu ve dizinin senaristine göndermede bulundu.

Çukur dizisinin İdris'i Ercan Kesal, son röportajında dizi hakkında "İdris karakteri ölecekti ancak reyting denen efendinin kölesi olundu" ifadelerini kullandı.

Çukur dizisinin başrol oyuncusu usta tiyatro oyuncusu Ercan Kesal, VOA Türkçe'den Soner Kızılkaya'nın sorularını yanıtladı. Kesal, Çukur dizisinde 'İdris' karakterinin ölmesi gerektiğini ancak dizinin reytingin kölesi olduğu için devam etmesine tepki gösterdi.

"REYTİNG’İN KÖLESİ OLUYORSUNUZ"

Ünlü oyuncu Kesal, diziden sonraki planlarına dair soruya verdiği yanıtta senaryonun reytinge göre değiştiğini söyleyerek eleştirilerde bulundu.

Kesal, "Dizinin Haziran'da final yapmasıyla aslında canlandırdığım İdris Koçovalı karakteri de ölecekti. Fakat bir süre sonra seyirci o karakterin ölmemesini istiyor. Senarist de bunun bir parçası haline geliyor. Çünkü reyting denen bir efendinin kölesi oluyorsunuz" şeklinde konuştu.

"ÇUKUR ÇOK YIPRATICI AMA…"

Çukur dizisiyle ünlenmesiyle alakalı konuşan usta oyuncu Ercan Kesal, "Benim açımdan Çukur'un ne tür bir faydası oldu? Ciddi bir laboratuvar yaşıyorum orada, kamera önünde ve olabildiğince, becerebildiğim kadarıyla da kamera arkasında. Çünkü her hafta bir uzun metraj film enerjisiyle dizi çekiyoruz. Bu çok kolay bir şey değil. Çok yıpratıcı, çok zorlayıcı ama bir tarafıyla da çok öğretici” açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.