Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bay Kemal'e 5 koyun verin, inanın kaybedip gider"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bay Kemal'e 5 koyun verin, inanın kaybedip gider"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın da katıldığı Yenikapı Mitingi’nde vatandaşa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı ruhunun İstanbul’u fethedip bize emanet eden ruhun devamı olduğunu, AK Parti ve MHP’ye gönül verenlerin, Cumhur İttifakı’na güvenenlerin bir kez daha Yenikapı’da buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

recep-tayyip-erdogan.jpg

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın sadece iki partinin değil, aynı zamanda tüm Türkiye’nin, tüm milletin ittifakı olduğunu belirterek, böyle bir durumdan dolayı Türkiye’yi hedef alanların, Cumhur İttifakı’na saldırdığını ifade etti. Erdoğan, içerden ve dışardan yapılan hamlelerin boş olduğunu, kıyamete kadar İstanbul’un bir İslam şehri, bir Türk şehri olarak kalacağını vurguladı.

AKM’NİN YAPIMI KISA BİR ZAMAN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

31 Mart’ta yapılacak seçimlere 1 hafta kaldığını hatırlatan Erdoğan, gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini, 1 Nisan’dan sonra yeniden Yenikapı’da zaferin şenliğini yapacaklarını duyurdu. 

İstanbul’da otopark kapasitesini 123 bin araca çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nin yapımının da kısa bir zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

20 BİN KİŞİYE İSTİHDAM MÜJDESİ

Erdoğan ayrıca, 6 katrilyon lira maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi’ni de kurduklarını belirterek, 3,5 katrilyon lira maliyetle de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurduklarını söyledi. Biyoteknoloji Vadisi’nde 20 bin kişiye istihdam sağlanacağını duyuran Erdoğan, şehrin her iki yakasına da sebze-meyve, kuru gıda ve su ürünleri gibi perakende noktalarının ihtiyaç duyduğu malları karşılayacak hallerin kurulacağını açıkladı.

Erdoğan, Eyüpsultan Göktürk’te de tarımsal teknoloji geliştirme merkezinin kurulacağını aktardı.

DÖVİZDE YAŞANAN GELİŞMELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, finans sektörünün içinde olanlara seslenerek, piyasadan döviz toplayan, ‘döviz yükselecek’ söylemleriyle provokatif eylemlerin içine girmeleri halinde bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerini ifade etti. Seçim yaklaşırken, bu tür eylemlere dahil olanlar ve bu tür eylemlerle ekonomik sorun oluşturmaya çalışanlara seslenen Erdoğan, “hepinizin kimliğini biliyoruz” sözleriyle uyardı. BDDK’nın bazı adımlar attığını hatırlatan Erdoğan, seçim sonrası bunların hesabının sorulacağını söyledi.

“BAY KEMAL’E 5 KOYUN VERİN, KAYBEDİP GİDER”

Türk Lirası’na sahip çıkacağını söyleyen Erdoğan, oyunlara gelinmeyeceğini, faturayı, provokatif eylemler içerisinde yer alanlara ödetileceğini aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da konuşan Erdoğan, İstanbul’un 2040 yılına kadar su sorunu yaşamayacağını ifade ederek, ‘Bay Kemal sen bu işlerden anlamazsın’ dedi. ‘Bay Kemal’e 5 koyun verin, inanın kaybedip gider’ diyen Erdoğan, İzmir’de rastgele, üzerinde birçok spekülasyonun olduğu bir ismi aday yaptığını söyledi ve, ‘Terör örgütüyle el ele, geçmişi kirli’ ifadelerini kullandı.

FAZIL SAY, 29 EKİM’DE KONSER VERECEK

Külliye’de 29 Ekim günü Fazıl Say’ın konser vereceğini duyuran Erdoğan, engelli vatandaşlar için de 17 rehabilitasyon merkezi kurulacağının müjdesini verdi.
 

İlgili haberler...

devlet-bahceli-1.jpg

cumhur-ittifaki-mitingi.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.