Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekşi Sözlük bayağı ekşi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekşi Sözlük bayağı ekşi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair bütün gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair tüm gelişmeleri değerlendirdi.

SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİ

 

Sosyal medyaya hiç olumlu bakmıyorum diyen Erdoğan, ''Sosyal medyaya hiç olumlu bakmıyorum ve Meclis'in açılmasıyla da birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum. Dürüst, doğru bir şeyi düşüneceğiniz yerde maalesef bu yalan yanlış haberlerle vatandaşımız çok farklı yöne doğru evriliyor. Buna bizim müsaade etmememiz lazım.

Amerika'da bir Twitter olayı nelere vesile oldu. Türkiye'de senin ofisin yok, görevlendirdiğin elemanın yok. Öyleyse bunlara bunun bedelini ödetmemiz lazım. Ofisini açacaksın, vergini ödeyeceksin, açmadığın takdirde bedelini ödeyeceksin.'' ifadelerini kullandı.

EKŞİ SÖZLÜK

''Hiçbir dijital mecra hukuktan azade değildir. Onlar da bunun bedelini ödeyecektir. Takma isimlerin arkasına saklanarak kişilere hakaret edilmesi, ayaklanma çağrısına müsaade etmeyiz. Bu paltformda, yalan haber, terör, propaganda, ayaklanma ne ararsan bunlardan var. Bunların takipçisiyiz. Planlı programı yapılan bu kampanlarla halkımızı hedef alıyorlar. İtibara suikastı ne ararsan bunlarda var. Yalan tezgahı gibi çalışıyorlar. Adı üstünde Ekşi Sözlük, bayağı ekşi.''

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.