Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen kimi aldatıyorsun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen kimi aldatıyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da düzenlenen mitingde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimler öncesi Adıyaman'da vatandaşa hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

"DAVAYA İHANET EDENLER GERİ DÖNEMEZLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bizim trenden inenler bir daha bu trene binemeyecekler, Bu davaya ihanet edenler artık bu davanın saflarında yer alamazlar’ dedi.

"SEN KİMİ ALDATIYORSUN"

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da konuşan Erdoğan, ‘Bay Kemal’de utanma yok, geçen ‘başörtüsü sorununu biz çözdük’ diyor. Ya sen neyi çözdün ki? İkna odalarının sorumlusu olan kadın İstanbul Üniversitesi’nde rektör yardımcısıydı, senin partinin vekili oldu, sen kimi aldatıyorsun?’ ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'NIN İKİYÜZLÜ SİYASETÇİLERİNE..."

Mısır’da darbe karşıtı 9 kişinin idam edildiğini hatırlatan Erdoğan, ‘darbecilerin elini sıkmak için Mısır’a giden Avrupa’nın ikiyüzlü siyasetçilerine bir kez daha Türk demokrasisinin gücünü göstereceğiz’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinge katılan vatandaşlara hitaben, ‘Kandil’den, Pensilvanya’dan ve Avrupa’dan Türk milletinin iradesine ipotek koymaya çalışan alçaklara seçimde esaslı bir ders verecek miyiz?’ dedi.

TÜTÜN AÇIKLAMASI

Tütün meselesinde herhangi bir geriye gidişin olmadığını belirten Erdoğan, ‘geçmişte tütün satışı yasakken biz kooperatifler vasıtasıyla tütünün değerinden satılmasına imkan sağladık, bu konuda herhangi bir geriye gidiş söz konusu değildir. TBMM’de gerekli yasal düzenlemeler yapılmıştı, yakında yönetmeliğini çıkarıp bu meseleyi kökten çözüme kavuşturacağız’ açıklamasında bulundu.

Erdoğan konuşmasının devamında, siyasetin cesaret işi olduğunu ifade ederek, ‘siyaset tankların arasından kaçıp gidenlerin işi değildir’ şeklinde konuştu.

İlgili haberler...

z1.jpg

z2.jpg
 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.