Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meral Akşener’e açık ikaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meral Akşener’e açık ikaz

Yerel seçimler öncesi Elazığ’da yapılan mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, “Birileri cezaevinde süre dolduruyor, sen de düşebilirsin” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Elazığ’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan, Meral Akşener’e, Selahattin Demirtaş’ı da işaret ederek, “Birileri cezaevinde süre dolduruyor, FETÖ’cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düşebilirsin” dedi. Erdoğan ayrıca, 8 Mart Kadınlar Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi Elazığ’a geldi. Burada düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Meral Akşener için de sert ifadeler kullandı. Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Erdoğan, mahkemelerin hesabını soracağını söyledi. Konuşmasında ayrıca, Selahattin Demirtaş ve FETÖ’den cezaevine girenleri de hatırlatarak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e uyarılarda bulundu.

KADINLAR GÜNÜ AÇIKLAMASI: “KADINLAR GÜNÜ HER GÜNDÜR”

Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşa hitap etti. 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle açıklama yapan Erdoğan, “Bunlar batının anlayışıdır, Bizim için kadınlar günü her gündür. Ana her gün var mı? Var. Ana varsa insan var” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE MERAL AKŞENER’E TEPKİ

Konuşmasının devamında muhalefete de yüklenen Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret ederek ‘yalanlarıyla uğraşıyoruz’ dedi ve Meral Akşener için “Hanımefendi de katıldı. HDP’li eş başkanlar bir taraftan , hanımefendi bir taraftan sürekli iftira” dedi.

“KAÇACAK DELİĞİ DE YOK”

Ayrıca Meral Akşener için de suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Erdoğan, “Oradan da hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. O milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının devamı şu şekilde:

“BİRİLERİ CEZAEVİNDE SÜRE DOLDURUYOR, SEN DE DÜŞEBİLİRSİN”

"Hatay'da saldırıyor. Ne diyor? Oy yoksa hizmet yok. Kim diyor? CHP'li belediye başkanı. Böyle bir belediye başkanından hanımefendi niye bahsetmiyorsun? Böyle siyaset olur mu? Şimdi hanımefendi nasıl beğendin mi? Bak Kürdistan diyor. Onunla omuz omuza yürüyorsun hanımefendi. Sen Erdoğan'ın ağzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığını asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin. Senin ortağın ödüyor işte, sen de ödeyeceksin. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, FETÖ'cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düşebilirsin."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

24857.jpg

51446.jpg

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.