'Cumhurbaşkanı'ndan Özür Diliyoruz'

'Cumhurbaşkanı'ndan Özür Diliyoruz'

Hürriyet, internet sitesinde Erdoğan'ı da içeren bir görselin yayımlanmasından dolayı iki çalışanının işine son verdiğini duyurarak Cumhurbaşkanı'ndan özür diledi. Hürriyet'in kapıldığı bu telaş, düşündürdü.

İşte, Hürriyet'in o açıklaması:

 

Gazetemizin internet sayfasında bugün öğle saatlerinde yayımlanan bir içerikte, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da gösteren ve hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün olmayan bir görsel malzemeye yer verildiği üzüntüyle tespit edilmiştir.

 

Bu durum fark edilir edilmez söz konusu içerik yayından kaldırılmıştır. 

 

Yürütülen süratli incelemenin sonunda bir dikkatsizlik sonucu meydana geldiği anlaşılan bu hatada sorumluluğu tespit edilen editör ile metnin hazırlandığı dijital yan yayınlar bölümünün başında bulunan içerik müdürünün görevine son verilmiştir.

HÜRRİYET

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.