Cüneyt Özdemir: Sıra Fatih Portakal'da mı?

Cüneyt Özdemir: Sıra Fatih Portakal'da mı?

Gazeteci Cüneyt Özdemir kendi YouTube kanalından yaptı açıklamalarda, Fatih Portakal hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan suç duyurusunu yorumladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün sunucu Fatih Portakal hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu

Erdoğan’ın, “sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı” gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Erdoğan'ın avukatı Av. Ahmet Özel suç duyurusunun gerekçesini şöyle açıklamıştı:

 

FOX Haber sunucusu Fatih Portakal'ın attığı tweet ile Erdoğan'ın kastetmediği ve söylemediği birtakım iddialarla tasarruf ve mevduat sahiplerinden zorla para isteneceği yönünde beyanlarda bulunduğunu belirten Özel, "Bunlar tamamen yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadelerdir. Bu nedenle Fatih Portakal hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Türk Ceza Kanunu ve BDDK mevzuatı kapsamında tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur" 

 

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN PORTAKAL YORUMU

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalından yaptığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın suç duyurusu hakkında yorumlarda bulundu.

Özdemir, Neden Türkiye'de gazeteciler bu kadar kolay tutuklanıyor sorusunu sorarak, "Fatih Portakal neden çok izleniyor,ben olsam iktidara şu soruyu sorardım, bizi destekleyen yayın kuruluşları varken neden Fatih Portakal izleniyor" ifadelerini kullandı.

 

BU BAŞLIĞI ATARKEN ÇOK DÜŞÜNDÜM

"Sıra Fatih Portakal'da mı" başlığını atarken çok düşündüm diyen Özdemir, "Yerel Hükümet" söylemleri için de dil sürçmesi yorumunu yaptı.

 

 DALGA GEÇTİ

Cüneyt Özdemir, eleştirilerden sonra ekrana "Silivri çok soğuk" yazılı bir kağıt getirerek, Hükümeti destekleyen sözler söyledi. Her konuşanın tutuklandığı izlenimi veren Özdemir, tutuklanan gazetecilerin Türkiye aleyhine yaptığı ifşa ve karalamaya yönelik yazı ve paylaşımlarında hiç bahsetmedi.

 

 

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.