Daily Sabah'a göre Alevi ve Kürtler 'gayri Müslim'

Daily Sabah'a göre Alevi ve Kürtler 'gayri Müslim'

Yalan haberler ve hükümet propogandasıyla adından söz ettiren 'Havuz medyası'nın yayın hayatına yeni başlayan gazetesi Daily Sabah skandala imza attı. Alevi ve Kürtleri 'gayri Müslim' yaptı..

Yayın hayatına yeni başlayan havuz medyasının İngilizce basılan gazetesi Daily Sabah ’ın yazarı Serdar Karagöz , skandal bir ifadeye imza attı. Karagöz, Alevi ve Kürtler için ‘gayri Müslim’ ifadeleri kullandı.


Zaman Gazetesi 'nin haberine göre; 24 Şubat tarihli yazıda Türkiye’deki farklı grupların sorunları ve değişiklikler anlatılıyor. Yazıda geçen ‘Gayri Müslim azınlıklar, Alevi ve Kürtler gibi’ ifadesi Sosyal Medya’da tepki çekti. Bu ifadeyle Alevi ve Kürtleri Gayri Müslim azınlıklarmış gibi gösterilirken, gelen tepkiler üzerine yazı da değişiklikler yapıldı.

‘Değişen Türkiye ve Daily Sabah’  başlıklı yazıda, Gayri Müslim, Alevi ve Kürt sorunları ve çözümle ilgili adımlardan bahsediyor. Daily Sabah’ın ilk baskısında yer alan yazının son kısmında da, okuyucularına demokrasi, hukukun üstünlüğü, özgürlük ve insan haklarına sadık kalarak kesin bilgi aktarılacağı ifade ediliyor...
 
Samanyoluhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.