Davası yeniden açılacak olan Sapık Milyarder Jeffrey Epstein kimdir?

Davası yeniden açılacak olan Sapık Milyarder Jeffrey Epstein kimdir?

Bildiğiniz bütün kötüleri unutun! Çünkü bu adam şeytanın yeryüzünde vücut bulmuş hali! Davası yeniden açılacak olan sapık milyarder Jeffrey Epstein kimdir? Siyasetcafe Özel Dosyası'nda

Roma Katolik Kilisesi'nin dünya çapındaki liderlerinden Papa Fransuva 2017 senesinde bir TV kanalında “Şeytanın adı ile soyadının olduğuna eminim” demişti. Papa kimi kast etmişti henüz açıklamış değil ama tam da bu tabire uyan bir kişi , şeytana bile pabucunu ters giydirecek nitelikte kurduğu fuhuş ağı ile uzun zamandır dünya medyasını meşgul ediyor.

Geçtiğimiz yıl tutuklu bulunduğu hücresinde ölü olarak bulundu, ABD devlet yetkilileri intihar olarak açıklasa da Amerikalıların bir kesimi konuşmasın diye öldürüldüğüne (zira konuşursa dünyada taşlar yerinden oynayacak birçok politikacı, iş insanı ve Hollywood ünlüsünün ismi geçecekti) diğer bir kesimi ise CIA, MOSSAD gibi casusluk örgütlerince gizli bir evde tutulduğuna inanıyor.

Hakkında Netflix belgesel yaptı, neredeyse her gün ABD, Avrupa basınına günde en az birkaç kez konu oluyor. Sosyal medyada da oldukça popüler bir konu: Jeffrey Epstein.

Amerikalıların sosyal medyada Epstein için kullandıkları terim: Pure Evil (Saf- su katılmamış Şeytan). Netflix’de yayınlanan belgeselin ismi ise Epstein: Filty Rich (Korkunç Zengin). Belgesel buzdağının sadece görünen kısmını işliyor, Esptein’in pedofili tutkusu ve kurbanları. Fakat Epstein davası bunlardan çok daha fazlası..

Öyle ki birçok köşe yazarı bu davanın bitiminde tek bir nükleer silah kullanmadan tüm dünya düzeninin değişeceği kanısında. Peki neden? Nedir Esptein davasını bu kadar önemli kılan? Bunu anlamak için önce Epstein’i tanımak gerekiyor.

EPSTEIN KİMDİR?

Jeffrey Epstein 20 Ocak 1953'te New York'ta fakir bir mahallede Yahudi bir ailenin çocuğu olarak doğdu. 1967'de Epstein, Interlochen Sanat Merkezi'ndeki Ulusal Müzik Kampı'na katıldı. 5 yaşındayken piyano çalmaya başladı. 1969'da 16 yaşındayken Lafayette Lisesi'nden iki sınıf atlayarak mezun oldu.

O yıl, 1971'de üniversiteyi değiştirene kadar Cooper Union'daki derslere katıldı. Eylül 1971'den itibaren New York Üniversitesi'nde Courant Matematik Bilimleri Enstitüsü'ne katıldı, ancak Haziran 1974'te diploma almadan ayrıldı.

Diplomasız ayrılsa da yöneticileri bir şekilde kandıracak ve Eylül 1974'te Manhattan'ın Yukarı Doğu Yakası'ndaki lüks Özel Dalton Okulu'nda Fizik ve Matematik öğretmeni olarak çalışmaya başlayacaktır. Yalanı ortaya çıkınca da yine aynı kandırma ve ikna etme yöntemiyle yöneticileri orada ders vermeye devam etmesi konusunda ikna edecektir bir süre. Fakat öğrencilerinin bazılarından taciz sesleri ta o zaman yükselecek ve görevine son verilecektir.

 

epstein1-001.jpg

Daha sonra bankacılık ve finans sektörüyle ilgilenecek ve Finans sektöründeki çalışmalarıyla çok kısa sürede multimilyoner olacaktır.

Fakat bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar zengin olabildiği ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Bazı ABD basın organları ve sosyal medyada gezen teorilere göre Epstein o dönemde MOSSAD ile tanışıyor ve casusluk ve paralelinde milyarderlik serüveni bu noktada başlıyor.

Para kısmı tamamlanmıştır Epstein’e her yolu açacak ama sosyeteye kabul edilebilmesi için asil ve zengin bir “dosta” ihtiyaç vardır. İşte tam ta bu arayışta olan Epstein bir gün bir partide medya kralı Robert Maxwell’in kızı Ghislaine Maxwell çıkıyor. Önce sevgilisi, sonra tüm sırlarını bile kara kutusu ve en sonunda da kendisine reşit olmayan kızları ağa düşürecek bir “MADAM” oluyor Maxwell. Bütün bunların ötesinde Epstein gibi Yahudi olan ve babasının şüpheli ölümü ile dikkat çeken Ghislaine Maxwell’in de tıpkı babası ve Epstein gibi MOSSAD ajanı olduğu iddia ediliyor.

 

epstein2.jpg

 

Kısa sürede sosyetenin göz bebeği, ünlü siyasetçi , Hollywood yıldızı, iş insanı ve bilim insanları ile “ sıkı dost” olan ve artık bir “celebrity” olan Epstein’in mahkeme kayıtlarına göre sosyetenin merkezi Manhattan ve Palm Beach, New Mexico ve Paris'te evleri, Karayipler'de 2 adası (Little Saint James ve Big Saint James), en az 15 arabası ve Lolita Express isimli bir özel uçağı var.

Maddi zenginlik artmaya başladıkça Epstein’in mülklerinin duvarları üzerinden pis kokular da yükselmeye başlar. Zira Palm Beach Polis Karakolu’na reşit olmayan kız ve ailelerinden, bu kızların 200 dolar gibi bir para karşılığı Epstein’e masaj yapmaya ve onunla birlikte olmaya zorlandığı ihbarları gelmeye başlar.

İhbarları değerlendirmeye başlayan Palm Beach Karakolu böylelikle kirli pedofili ağını keşfetmiş oldu. Epstein ve Maxwell küçük kızları kandırarak fuhuşa zorluyorlardı. Hatta Maxwell lise ve ortaokul kapılarında küçük kız avına çıkıyor, gözüne kestirdiklerini Epstein için kandırmaya çalışıyordu. Epstein’in pedofili ağı Ponzi piramiti ile aynı sisteme sahipti. Bana arkadaşını getir ve sen de kazan. Yükselen pis kokular Palm Beach Karakolu’nun boyunu aşınca Federaller devreye girecek ve FBI işin peşini bırakmayacaktı. Bunda o zamanki Palm Beach Polis Karakolu Şefi Michael Reiter’ın rolü çok fazla. Hatta Reiter bu dava için “ bu zamana kadar gördüğüm en kötü dava” diyor.

 

epstein3.jpg

 

Mahkeme süreci kızlar için oldukça zorlu geçti, çünkü kızlar sürekli ölüm tehditleri alıyorlardı ve Epstein’in avukatları kızları 7/24 gözetleyerek karalama kampanyası başlatmıştı, “ mağdur” kızları adeta birer “fahişe” olarak göstermeye çalışmışlardı.

Yapılan araştırmalar Epstein’in tutuklanmasına giden yolu açacak fakat maalesef Epstein tutuklansa da adalet yerini bulmayacak, hapishaneden ziyade hafta sonları rahatça dışarı çıkabilip partilere katılabildiği bir tatil köyü olacaktır Epstein için.

Kirli ilişkiler, paranın kirli yüzü ve şantaj silsilesi sonucu Epstein serbest kalacak ve cinsel tacize uğrayarak şikayette bulunan reşit olmayan kızlar adaleti sorgulamaya başlayacaktır. Maalesef ki bir kez daha “para” konuşmuştur. Kızları ölüm tehditleri de dahil olan çok zor bir süreç beklemektedir.

Uzun yıllar bu bozuk psikoloji ile yaşayan mağdur kızlar artık birer genç kadın olmuştur. Fakat bir gün aniden “Me Too” isimli bir hareket başlayacak ve kızlar cinsel tacize karşı susmamaları gerektiğine inanmaya başlayacaklardır. Mağdur kızlardan Viriginia Roberts Girauffe fitili ateşleyecek ve bütün bildiklerini yeniden açılan mahkemede sıralayacaklardır, mahkeme esnasında Ghislaine Maxwell, Roberts’a “Yalancı” diye bağırsa da Roberts sunduğu görsel delillerle asıl yalancının kim olduğunu ortaya çıkaracaktır.

 

epstein4.jpg

 

Zorlu bir mahkeme süreci sonrası Epstein artık “tescilli pedofil”dir. Üstelik bu sefer hapishane onun için bir tatil köyü değil adeta bir cehennem olacaktır. İlk başlarda sürekli inkar yoluna gitse de çıkar yolunun olmadığını anlayarak mahkeme ile anlaşma yoluna gider Epstein.

45 yıl hapis cezası istemi ile – ki bu 60 yaşında olan Epstein için müebbetle eşdeğerdir- yargılanır sapkın milyarder.

Sonunda suçunu itiraf edeceğini ve mahkeme ile anlaşma yoluna gideceğini söylediği günün akşamı hücresinde ölü olarak bulundu. Resmi sonuçlara göre sebep intihardı.

Esptein’in intiharı geride birçok soru işareti bıraktı, örneğin daha önce de böyle bir girişimi olduğu halde ve her saat başı kontrol edildiği halde 2 gardiyanda bu kez odalarında yemek yiyip, internete girmeyi tercih etmiş ve hücreyi kontrol etmemişti.

EPSTEİN NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ

Epstein davasının bu kadar önemli olmasının birçok sebebi var. İlki pedofili ağı: sadece Epstein’in pedofil olması değil konu. Epstein’in küçük kızları fuhuşa zorlayarak bir çok siyasetçi ve ünlü isimden şantaj yolu ile dünyanın kaderini etkileyecek cinsten bilgiler sızdırdığı iddia ediliyor. Prens Andrew, Bill Clinton bunlardan sadece iki isim.

Fuhuşa zorlama yanında kızlara fiziksel işkence yapıldığı yönünde de iddialar var.

Tüm bu olayların en korkunç yanı ise Lolita Express isimli özel jet uçuşlarının ve Little Saint James isimli günah adasında yapılan masrafların Epstein’in şirketlerinde “Çocuklara Yardım Kampanyası” ismi altında kayıtlı olması.

Diğer bir konu ise Epstein’in fuhuş ticaretinin yanısıra, Little Saint James isimli özel adasında bulunan bir tapınakta satanist ayinler yapılıp çocukların kurban edildiği, Nazi deneyleri ile benzerlik gösteren illegal tıbbi deneyler yapıldığı gibi kan donduran iddialar da bulunmakta.

Dünya siyasetini ilgilendiren kısımda pedofili davasının yanısıra CIA, MOSSAD, MI6 gibi casusluk örgütlerinin isimlerinin geçmesi ve politik sırlar...

 Epstein’in kirli işlerinin ortağı ve kara kutusu Ghislaine Maxwell geçtiğimiz ay tutuklandı ve Epstein davası yeniden başladı mahkeme kararı ile. Bakalım Ghislaine Maxwell neler anlatacak mahkemede ya da onun da sonu kirli ortağı Epstein gibi hücresinde ölü bulunmak mı olacak….? Zaman gösterecek…

Mahkeme 2021 yılı Temmuz ayında başlıyor ama gümbürtüleri şimdiden duyulmaya başlandı, zira federal mahkeme 2074 sayfalık ilk mahkeme kayıtlarını halka internet ortamında açtı.

DİPNOT: Bu yazı hazırlanırken, ABD’de yüksek mahkeme Epstein davasının yeniden görülmesine ve mağdur kızlarla tanıkların yeniden dinlenmesine karar verdi.

KAYNAKLAR:

1) Epstein: Filty Rich (Korkunç Zengin Epstein Belgeseli)

2) Washington Post

3) Daily Mirror

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.