Davutoğlucu Karar’da bomba yazı: AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel FETÖ’cü!

Davutoğlucu Karar’da bomba yazı: AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel FETÖ’cü!

Karar Gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel’in “halis mulis FETÖ’cü” olduğunu yazdı.

Karar Gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, bugünkü yazısında AK Parti'nin YSK'dan sorumlu milletvekili Recep Özel'e dair önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Ocaktan bugünkü yazısında AK Parti milletvekili Recep Özel'in FETÖ'cü olduğunu ifade etti.

“HALİS MULİS FETÖ’CÜ”

AK Parti milletvekili Özel'e FETÖ elebaşı Fetullah Gülen tarafından takke hediye edildiğini belirten Ocaktan, "Bu vekilin herkeste olmayan çok önemli bir özelliği daha var, halis muhlis FETÖ’cu olması" şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekti.

Konuya dair yazından dikkat çeken iddiada bulunan Ocaktan, şu ifadeleri kullandı: “Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın” gibi seviyesiz ve utanç verici ifadeler kullanabiliyor. Peki kim bu vekil? AK Parti’nin aynı zamanda YSK’da görevli olan temsilcisi... Bu vekilin herkeste olmayan çok önemli bir özelliği daha var, halis muhlis FETÖ’cu olması.

Anlayacağınız soyadı kadar “özel” bir vekil. FETÖ lideri Fetullah Gülen’in özel olarak “namaz takkesi hediye ettiği” ve de himmet dairesinin içinde yer alan şanslı(!) bir vekil. Vekilimiz gerçekten olağanüstü bir şansa sahip, zira Bank Asya’nın önünden geçenlerin bile yargılandığı bir Türkiye’de, o hala AK Parti’nin en cengaver FETÖ’cü temsilcisi olmaya devam ediyor."

“AK PARTİ BİR FETÖ'CÜ TARAFINDAN SAVUNULUYOR'”

Ocaktan yazısında AK Parti milletvekili Recep Özel'in FETÖ'cu olduğunu söylerken, siyasetin dilinin seviyesizleştirildiğini ifade etti. Muhafazakar AK Parti'nin "kirlilik denizi" etrafında durduğunu aktaran Ocaktan, AK Parti'nin bir FETÖ'cu tarafından savunulmasını ise dramatik bir tablo olarak değerlendirdi.

Ocaktan, "İşte şimdi bu FETÖ’cü vekil çıkmış, YSK’nın hukuk cinayetini savunmak için güya aklınca herkese laf çakıyor, bunu yaparken de ‘siyasetin dili’ni seviyesizleştirmede hiçbir sınır tanımıyor. Dindar-muhafazakar kesimlerin nasıl bir kirlilik denizinin etrafında dolaştığını gösteren bundan daha iyi bir örnek olabilir mi? En dramatik olanı da, 15 Temmuz ihanetine rağmen, AK Parti’nin hala bir FETÖ’cu tarafından savunuluyor olmasıdır. Talihsizliğe bakın ki bugün iktidar adına öne çıkan yetkili ağızların adeta karikatürize hale dönüşen açıklamaları, söylemleri yüzünden AK Parti millet nezdinde güven kaybına uğramaya devam ediyor. Öyle anlaşılıyor ki partiyi yönetenler, bu gidişattan hiç de mutsuz değiller..." dedi.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.