İmamoğlu'ndan "çaldılar" sözüne sahur cevabı

İmamoğlu'ndan "çaldılar" sözüne sahur cevabı

"İstanbul'daki seçimler neden iptal oldu?" sorusuna, "Çok basit. Çünkü çaldılar" diye yanıt veren Binali Yıldırım'ın bu yanıtı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde sandıklardaki usulsüzlüğün ortaya çıkmasıyla yapılan itirazları YSK değerlendirdi ve seçimlerin tekrarı yönünde karar verdi. Oy hırsızlığının deşifre olması sonrası CHP'deki telaş yerini baskı ve tehdit diline bırakmıştı.

Seçimin ilk gününde itibaren nihai kararı verecek olan YSK'dır diyen Binali Yıldırım, önceki gün vatandaşlarla buluşması esnasında "İstanbul'daki seçimler neden iptal oldu?" sorusuna, "Çok basit. Çünkü çaldılar" diye yanıtladı.

Yıldırım'ın bu cevabı sosyal medyayı salladı ve yeni bir akım başlattı. Binlerce kişi sosyal medya hesabı Twitter'dan 'çünkü çaldılar' hashtagiyle paylaşımda bulundu.

İMAMOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yayınladığı video ile Twitter'da başlatılan ''Çaldılar'' kampanyasına tepki gösterdi.

İmamoğlu yaptığı açıklamada ''Sahurda konuşmak çok adetim değil ama canım çok sıkkın. 3-4 yaşındaki çocuklara çaldılar dedirterek kampanya yapıyorlar. Başkanlık ne ki. Ben her şeyden önce 3 çocuk babasıyım. Sizleri Allah'a havale ediyorum'' ifadelerini kullandı.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.