Davutoğlucu Karar'da Erdoğan temizliği

Davutoğlucu Karar'da Erdoğan temizliği

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Karar Gazetesi’nde bazı yazarların işine son verildi. İşte o yazarlar ve ayrıntılar;

Karar Gazetesi’nde 24 Haziran seçimlerinin ardından hareketli günler yaşanıyor.  Yazarlardan Elif Çakır ve Etyen Mahçupyan’ın işlerine son verildiği iddia edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi içindeki muhalif kanada yakınlığıyla bilinen Karar Gazetesi’nin yazarları Elif Çakır ve Etyen Mahçupyan’ın yazılarına son verildiği öne sürüldü. Çakır ve Mahçupyan 24 Haziran seçimlerinden önce AK Parti hükümetini eleştiren yazılar kaleme almıştı.

Karar gazetesi ve yazarları, Alaattin Çakıcı'nın tehditleriyle de gündemdeydi.

Odatv’ye açıklamalarda bulunan Etyen Mahçupyan, gazete yönetimi tarafından yazılarına son verilme gibi bir durumun olmadığını kaydederek, “Önümüzdeki dönemi nasıl geçiririz, diye oturduk düşündük. Karşılıklı olarak aldığımız karar, bir süre gazetede yazmamak oldu” ifadelerini kullandı.

Elif Çakır’ın da geçici bir süre yazmayacağını söyleyen Mahçupyan, “Diğer yazarları bilmiyorum. Herkesin kendi kararı” dedi.

ÇAKICI İLE ALAKASI YOK

“Bu kararda, Alaattin Çakıcı’nın kamuoyuna yansıyan açıklamalarının bir payı var mı” sorumuza ise Mahçupyan “Hayır, o konuyla alakası yok” cevabını verdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.