Davutoğlu’ndan yeni parti mesajı: “Türkiye için çalışmak borcumuzdur”

Davutoğlu’ndan yeni parti mesajı: “Türkiye için çalışmak borcumuzdur”

Ali Babacan ve Abdullah Gül ile yeni parti kuracağı öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 28 Şubat’ın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski bakan Ali Babacan ile parti kuracağı iddiaları iddia edilmişti. Ankara kulislerini hareketlendiren bu iddia sonrası Ahmet Davutoğlu bir mesaj yayımladı.

Ahmet Davutoğlu, yayımladığı 28 Şubat mesajında, “Türkiye için çalışmak her şeyden önce 28 Şubat'ta mücadele edenlere ve gelecek nesillere olan borcumuzdur” ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu, 28 Şubat’ın sadece Necmettin Erbakan’a değil aynı zamanda halkın hak ve hürriyetlerine yapılan bir saldırı olduğunu, her türlü darbe ve demokrasiye müdahale girişimine karşı dik duruşun milli irade hakimiyetinin olmazsa olmazı olduğunu vurguladı.

Ahmet Davutoğlu ayrıca, fikir, irade ve inanç özgürlüğünün herkes için bir hak olduğunu söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

“GELECEK NESİLLERE BORCUMUZDUR”

"Bundan sonra da fikir, ifade ve inanç özgürlüğünün ayrımsız herkes için bir hak olduğu, kimsenin geleceğinden endişe etmediği, 82 milyonluk milli birlik ve beraberliğimizi her türlü müdahale girişimine karşı koruduğumuz bir ülke için çalışmak her şeyden önce 28 Şubat'ta mücadele edenlere ve gelecek nesillere olan borcumuzdur."

 

49972.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.